Nέα συλλογή Springfield στα Debenhams


Nέα συλλογή Springfield στα Debenhams

Η νέα συλλογή της Springfield για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 αντιπροσωπεύει την κύρια φιλοσοφία του brand που θέλει ρούχα ωραία και άνετα για όλες τις ώρες.

Η γυναικεία κολεξιόν αποτελείται από διάφορες σειρές που η καθεμιά προσφέρει κάτι διαφορετικό. Έτσι έχουμε τη σειρά Dream of Liberty με τα χρώματα της Αμερικάνικης σημαίας, κόκκινο, άσπρο και μπλε για πιο καθημερινές και άνετες εμφανίσεις. Για πιο θηλυκές εμφανίσεις υπάρχει η Blue Bloom, καθώς και η Botanical για τις πιο ρομαντικές. Τέλος, η ναυτική σειρά Sail Away, προσαρμοσμένη όμως στις ανάγκες της πόλης, διαθέτει σχέδια με ρίγες, άγκυρες και ηλιοτρόπια.

Στην ίδια ατμόσφαιρα κινείται και η αντρική συλλογή της σειράς, με ρούχα κατάλληλα τόσο για το γραφείο σε μαύρες και άσπρες αποχρώσεις, όσο και για πιο καθημερινές εμφανίσεις. Τα έντονα χρώματα, οι ρίγες και τα εντυπωσιακά logo στα t-shirt κάνουν τον άντρα να ξεχωρίζει ακόμα κι όταν χρειάζεται να νιώθει άνετα.

Την ισπανική συλλογή Springfield μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά σε όλα τα πολυκαταστήματα Debenhams, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Tags springfield, Debenhams


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5335 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3647 s // Total time: 2.8982 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X