Ποια ηθοποιός τρόμαξε όταν είδε τις ρυτίδες της στην τηλεόραση;


Ποια ηθοποιός τρόμαξε όταν είδε τις ρυτίδες της στην τηλεόραση;

Η ηθοποιός έκανε come back στα τηλεοπτικά δρώμενα

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία πρωταγωνιστεί αυτή την τηλεοπτική σεζόν στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Εθνική Ελλάδος”.

Η ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “OK” για το πως βλέπει η ίδια πλέον, στα 48 της χρόνια, την εικόνα της στη μικρή οθόνη.
Συγκεκριμένα ανέφερε: “Μπορεί στα 48 μου χρόνια να θεωρώ ότι είμαι στην καλύτερη μου φάση, αλλά από την άλλη ήξερα ότι η κάμερα είναι αμείλικτη. Όπως γνώριζα ότι θα υπάρχουν πολλά κοντινά πλάνα και ότι ο σκηνοθέτης μας δεν είναι τόσο της εικόνας, όσο της ουσίας. Ήξερα λοιπόν ότι δεν θα χρησιμοποιούνταν φίλτρα ούτε πολύ δυνατά φώτα, που “καίνε” τις ρυτίδες και σε κάνουν εκπάγλου καλλονής. Παρ’ όλα αυτά, όταν είδα το πρώτο επεισόδιο, ομολογώ ότι μου ξέφυγε ένα ουπς, γιατί κι εμένα η εικόνα μου μου φάνηκε “κουρασμένη”. Στην αρχή τρόμαξα, ψέματα να πω; Και σκεφτόμουν ότι ο κόσμος που είχε χρόνια να με δει θα έλεγε: “Για δες την Μιχαήλ πόσο μεγάλωσε”. Η Φρόσω όμως απευθύνεται στην καρδία και όχι στα μάτια σας. Δε μπορεί αυτή η γυναίκα να ζει μια τραγωδία μέσα στο σπίτι της και εγώ να βγαίνω σαν μια χαζή κομμώτρια που βάζει εξτένσιον και τσιτώνεται”.

Tags κωνσταντίνα μιχαήλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1818 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3436 s // Total time: 2.5254 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X