Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: “Βίωσα ρατσιστική συμπεριφορά”


Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: “Βίωσα ρατσιστική συμπεριφορά”

Για μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της μίλησε νεαρή τραγουδίστρια

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία σε συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο έντυπο μίλησε για τις ρατσιστικές συμπεριφορές που υπέστη σε πολύ μικρή ηλικία.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Ρατσιστικές συμπεριφορές είχα υποστεί, όχι τόσο bullying. Είχα δηλώσει ότι σε πολύ μικρή ηλικία, στο Δημοτικό, επειδή το σχολείο δεν ήταν πολύ μακριά από το σπίτι, πηγαινοερχόμουν μόνη μου και μία φορά με είχαν περικυκλώσει έξι αγοράκια και είχα φοβηθεί πάρα πολύ. Άρχισαν τότε τα πειράγματα, εγώ ξεκίνησα να τρέχω και για καλή μου τύχη δεν με κυνήγησαν. Από τότε με πηγαινοέφερνε ο αδελφός μου”.

Όσον αφορά για τον τρόπο που επέλεξε να το αντιμετωπίσει δήλωσε: “Δεν έλεγα ότι μου συνέβαινε στους γονείς μου. Μπορώ, λοιπόν, να καταλάβω κάποιον που περνάει τέτοιες καταστάσεις ότι είναι δύσκολο να τις μοιραστεί. Εκτός κι αν είναι τόσο κοντά με τους γονείς του που μιλάνε και συζητάνε τα πάντα. Αλλά συνήθως δυσκολεύεσαι. Θέλω να πιστεύω ότι αν με αξιώσει ο Θεός ν ' αποκτήσω παιδί θα είμαι πάρα πολύ κοντά του, θα το έχω προετοιμάσει να μου τα λέει όλα, να μοιράζεται τα πάντα μαζί μου”.

Tags Ειρήνη Παπαδόπουλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4870 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3710 s // Total time: 2.8580 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X