Jessica Biel: Δείτε την στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της! [εικόνες]


Jessica Biel: Δείτε την στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της! [εικόνες]

H Jessica Biel και ο Justin Timberlake  από μέρα σε μέρα θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

Το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood παραδέχτηκε την επικείμενη γέννηση το παιδιού τους τον περασμένο Νοέμβρη. Από τότε  οι μήνες πέρασαν πολύ γρήγορα και χωρίς να το καταλάβουμε η κοιλίτσα της Jessica Biel είναι πιο φουσκωμένη από ποτέ!

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel, παρόλο που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια παγκοσμίως, διατηρούν ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Η είδηση για την εγκυμοσύνη της όμορφης ηθοποιού έκανε το γύρο του κόσμου, όμως όλους αυτούς τους μήνες οι εμφανίσεις της ήταν περιορισμένες.

Η μόνη φωτογραφία που δημοσίευσε το ίδιο το ζευγάρι ήταν ανήμερα των γενεθλίων του Justin, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram μία πολύ τρυφερή φωτογραφία να φιλάει την κοιλίτσα της συζύγου του. "Το καλύτερο δώρο!" είχε σχολιάσει τότε και είχε συγκινήσει τους πάντες!

Από τότε έχουν περάσει δύο μήνες και από μέρα σε μέρα η Jessica Biel θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε την ώρα που περπατούσε με τη μητέρα της στην παραλία της Καλιφόρνια και μόλις χθες όταν παρευρέθηκε με τον Justin Timberlake στο πάρτι γενεθλίων μίας καλής της φίλης!

Η μέλλουσα μανούλα είναι πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ και με μεγάλη βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι η εγκυμοσύνη της πάει πολύ! Με το καλό λοιπόν!
 

Tags Justin Timberlake, Jessica Biel


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0429 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3533 s // Total time: 2.3962 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X