Σκόνη και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας


Σκόνη και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας

Δεν λέει να μας αποχαιρετίσει το χειμερινό σκηνικό.

χετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις,αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να πέσουν τοπικές ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα το απόγευμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και τα νότια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ενώ δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 10 στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση το Σαββατοκύριακο, ενώ τη Δευτέρα δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.
 

Tags καιρος, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2771 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3132 s // Total time: 3.5903 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X