Μόδα στους δρόμους της Λευκωσίας... για καλό σκοπό


Μόδα στους δρόμους της Λευκωσίας... για καλό σκοπό

Φιλανθρωπικό fashion show για την ενίσχυση του οργανισμού \"Hope For Children\"

Παρά την περίοδο οικονομικής αβεβαιότητας που διανύει η Κύπρος, οι υποστηρικτές του "Hope For Children" UNCRC Policy Center έχουν αποφασίσει να διοργανώσουν και φέτος για δεύτερη χρονιά το "Nicosia Street Fashion Show", σε μία προσπάθεια συνεχούς στήριξης του έργου του Οργανισμού που είναι η παροχή βοήθειας στα παιδιά, και με απώτερο σκοπό τη χρηματική ενίσχυση των προγραμμάτων του οργανισμού.

Το δεύτερο "Nicosia Street Fashion Show" θα διεξαχθεί την Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015, στις 12:00 στο Θεατράκι του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου (οδός Σωκράτους, πάροδος Λήδρας και Φανερωμένης).

Κύρια διοργανώτρια της εκδήλωσης είναι η κα. Κωνσταντίνα Ευριπίδου, "Fashion Workshop by Constantina Evripidou" και παρουσιάστρια θα είναι η ηθοποιός Έλια Ιωαννίδου. Στην επίδειξη θα λάβουν μέρος μοντέλα από το “Catwalk Model School and Agency”, όπως επίσης και η Star Κύπρος 2013 Ελίσα Γεωργίου και Miss Κύπρος 2014 Ραφαέλα Χαραλάμπους, οι οποίες με την παρουσία τους θα στηρίξουν τον οργανισμό. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags fashion show, επίδειξη μόδας, διασκεδαση, go out, Hope for Children


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8379 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3728 s // Total time: 3.2108 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X