Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: “Έχω κάνει ναρκωτικά και έχω φτάσει κοντά στον αλκοολισμό”


Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: “Έχω κάνει ναρκωτικά και έχω φτάσει κοντά στον αλκοολισμό”

Είναι μία τραγουδίστρια που τα λέει έξω από τα δόντια και δεν διστάζει για ακόμη μία φορά να κάνει αποκαλύψεις για το παρελθόν της

Ο λόγος για την Sunny Μπαλτζή, η οποία σε συνέντευξη που έδωσε σε ελληνικό έντυπο σχολίασε τις καταχρήσεις που έκανε στο παρελθόν μέσα στο πλαίσιο του κοινωνικού περίγυρου της εποχής.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Πέρασα μία περίοδο που ήμουν ανορεκτική. Ξεχνούσα να φάω! Όταν δεν τρως, χάνεις και την επιθυμία για φαγητό. Είχα φτάσει 48 κιλά. Μου αρέσει η ασκητική ζωή. Με ιντρίγκαρε ότι μπορούσα να επιβληθώ στις εξαρτήσεις μου. Αντιλήφθηκα, όμως, ότι η ουσία βρίσκεται στην ισορροπία”.

Επίσης, συνέχισε λέγοντας “Φλέρταρα με τον αλκοολισμό αλλά δεν υπήρξα αλκοολική. Δεν έφτασα πότε στο σημείο να σηκώνομαι το πρωί και να τρέμω, ούτε και να πίνω μόνη μου στο σπίτι. Όμως, μου αρέσει το αλκοόλ», αναφέρει και συνεχίζει: «όλοι οι άνθρωποι της γενιάς μου που κινούμασταν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο είχαμε δοκιμάσει ναρκωτικά. Δεν ήταν μεμπτό εκείνα τα χρόνια. Επειδή έχω μια φυσική απέχθεια στα φάρμακα, δεν μπορούσα να λειτουργήσω μέσα από τα ναρκωτικά. Είμαι από μόνη μου “ανεβασμένη” που οτιδήποτε άλλο με χαλάει”.

Tags Sunny Μπαλτζή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4702 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2299 s // Total time: 2.7001 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X