Πάμε ΟΙΝΟΠΟΛΗ για γνωριμία με τα κρασιά μας [στις 28 & 29 του μήνα]


Πάμε ΟΙΝΟΠΟΛΗ για γνωριμία με τα κρασιά μας [στις 28 & 29 του μήνα]

Το μεγαλύτερο -ίσως- οινικό γεγονός... μια έκθεση κρασιού στην οποία συμμετέχουν οινοπαραγωγοί απ’ όλη την Κύπρο!

Τι είναι η έκθεση "Πάμε ΟΙΝΟΠΟΛΗ 2015"
Φιλοδοξεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα οινικά γεγονότα της χρονιάς μια έκθεση κρασιού στην οποία συμμετέχουν οινοπαραγωγοί απ’ όλη την Κύπρο, οι οποίοι θα βρίσκονται εκεί αυτοπροσώπως για να τους γνωρίσετε και για να σας παρουσιάσουν τα κρασιά τους. Η έκθεση απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν το κρασί και ξέρουν να το εκτιμούν υπεύθυνα και με μέτρο, και έχει ως στόχο να φέρει τον κόσμο κοντά στο επώνυμο, κυπριακό κρασί, υψηλής ποιότητας.

Ποιος οργανώνει το "Πάμε ΟΙΝΟΠΟΛΗ 2015"
Την έκθεση οργανώνει το Τμήμα Διοίκησης, Τουρισμού και Αναψυχής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, και το Τμήμα Επισιτιστικών Τεχνών του Intercollege. Τη διοργάνωση ανάλαβε το Keystone Conferences-Events-Incentives. Στηρίζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Οινοχόων.

Γιατί να επισκεφθώ το "Πάμε ΟΙΝΟΠΟΛΗ 2015";
Στην Έκθεση θα έρθετε για να… δοκιμάσετε, και να ενημερωθείτε για νέα και παλιά κρασιά που παράγονται στον κυπριακό αμπελώνα, δοκιμάζοντας, βέβαια, και τη νέα εσοδεία του 2014. Όλα αυτά αφού παραλάβετε στην είσοδο το ειδικό ποτήρι δοκιμής κρασιών και τον κατάλογο της έκθεσης, που περιέχει όλα τα κρασιά της έκθεσης. Με τα εργαλεία αυτά θα περιπλανηθείτε γευστικά στο συναρπαστικό κυπριακό αμπελώνα που ξεδιπλώνεται μπροστά σας.

Στο "Πάμε ΟΙΝΟΠΟΛΗ 2015" συμμετέχουν περίπου 20 οινοποιοί απ' όλη την Κύπρο. Κάθε ένας από αυτούς έχει ένα τραπέζι, όπου παρουσιάζει τα προϊόντα του. Εσείς, πηγαίνοντας από τραπέζι σε τραπέζι, μπορείτε να δοκιμάσετε ελεύθερα όποιο κρασί σας κινεί την περιέργεια και να συζητήσετε γι’ αυτό με τον παραγωγό, τον οινολόγο ή άλλους συνεργάτες του. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των κρασιών που μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά για να διατηρηθείτε σε… νηφάλια φόρμα, σας προτρέπουμε να αξιοποιήσετε τα ειδικά πτυελοδοχεία της έκθεσης. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Πάμε ΟΙΝΟΠΟΛΗ 2015, διασκεδαση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9222 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3611 s // Total time: 2.2834 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X