Tα 7 key pieces των μοντέλων


Tα 7 key pieces των μοντέλων

Τα κομμάτια που βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα κάθε μοντέλου!  

Στην πασαρέλα φοράνε πρώτες τις δημιουργίες των καλύτερων σχεδιαστών, που όλες ζηλεύουμε. Στην καθημερινότητα τους, μπορεί να μην κυκλοφορούν με τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής έχουν όμως το δικό τους ξεχωριστό στυλ αφού κάθε εμφάνιση τους γίνεται πρωτοσέλιδο. Ποια είναι λοιπόν τα ρούχα και τα αξεσουάρ κλειδιά που έχουν στην ντουλάπα τους όλα τα διάσημα top models;

1. Το δερμάτινο jacket: Ροκ, με τρουκς ή σε παστέλ αποχρώσεις είναι το mast have piece για κάθε φασιονίστα.


2. Crop Top: Με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, το crop top δημιουργεί το απόλυτο boho look.


3. Ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι: Χειμώνα-καλοκαίρι, ανάλογα με το πώς θα συνδυαστεί, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ένα καλλίγραμμο σώμα.


4. To Blazer: Το ανδρόγυνο λουκ είναι πλέον μια από τις τάσεις των τελευταίων ετών. Στο γραφείο ή στην βραδινή έξοδο θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Φρόντισε μόνο το blazer που θα επιλέξεις να εφαρμόζει σωστά στο σώμα σου.


5. Ankle Boots: Είναι rock, άνετα και μπορείς να τα συνδυάσεις σχεδόν με όλα σου τα ρούχα.


6. Chanel bag: H κλασσική 2.55 είναι η all time classic επιλογή για τα μοντέλα και αντικείμενο πόθου για τις περισσότερες από εμάς.


7. Sneakers: Το sporty casual look είναι η πιο φρέσκια τάση. Αφού κατέκτησαν τις πασαρέλες, τα sneakers μπήκαν δυναμικά στη ζωή μας. Αυτοσχεδίασε και πίστεψε με, μπορείς να τα συνδυάσεις σχεδόν με όλα σου τα ρούχα.

Tags μοντελα, Ρούχα, Cara Delevigne


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7251 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4068 s // Total time: 3.1319 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X