Νυφικό: Sur Μesure ή Ενοικίαση; Αυτή είναι η απορία


Νυφικό: Sur Μesure ή Ενοικίαση; Αυτή είναι η απορία

Το σκεφτόσασταν και το ονειρευόσασταν χρόνια. Ήρθε η ώρα που θα το φορέσετε και δίπλα στον εκλεκτό της καρδιά σας θα δώσετε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Θα το ράψετε ή θα το ενοικιάσετε; Ιδού το ερώτημα.

SUR MESURE

Αν σας γοητεύει η «παραδοσιακή» επιλογή και έχετε την οικονομική δυνατότητα, μη διστάσετε. Δεν θα επιστραφεί, οπότε σας δίνει απεριόριστη άνεση κινήσεων. Κάθε φορά που θα ανοίγετε την ντουλάπα και θα το βλέπετε μπροστά σας θα ανακαλούνται τρυφερές αναμνήσεις. Η αίσθηση ενός ρούχου που έχει σχεδιαστεί και ραφτεί αποκλειστικά για σας είναι μοναδική. Η «ιεροτελεστία» κάθε πρόβας, η κάθε μικρή λεπτομέρεια που προστίθεται, η κάθε μικρή αλλαγή που γίνεται, η εξέλιξη από τη μια πρόβα στην άλλη, είναι διαδικασίες που συνθέτουν για αιώνες τώρα τη μαγεία της προετοιμασίας του γάμου.


ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Ονειρεμένα νυφικά καταξιωμένων σχεδιαστών μπορούν να γίνουν δικά σας, έστω και για μερικές μέρες. Η καλύτερη πρακτική λύση αν τα οικονομικά σας είναι περιορισμένα, είναι η ενοικίαση του νυφικού. Οι επιλογές στην αγορά είναι πολλές και αξιόλογες. Επισκεφτείτε οίκους νυφικών, εντός και εκτός της πόλης σας, μελετήστε σχέδια και υφάσματα και δοκιμάστε τα νυφικά που ανταποκρίνονται στην προσωπικότητά σας και το δικό σας στυλ. Δοκιμάστε και ξαναδοκιμάστε. Επιλέξτε το ιδανικότερο, αυτό που σας κολακεύει πιο πολύ, αυτό που σας κάνει να «ουρανοπατάτε».

ΟΛΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΩΡΑΙΑ

Χρησιμοποιώντας το δαντελωτό γαμήλιο πέπλο της γιαγιάς ή της μητέρας σας, δίνετε ένα άλλο νόημα στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Ό,τι μας παραδίδεται με αγάπη είναι πάντα ωραίο και ευλογημένο.

Πηγή: περιοδικό "Lovely Wedding"

Tags Γαμος, Νυφικο, ενοικιαση, sur mesure, Νυφη, γαμηλια τελετη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2846 s (291 Queries.) // Parse time: 0.2572 s // Total time: 2.5418 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X