Τα καπάκια που έγιναν... τροχοκαθίσματα


Τα καπάκια που έγιναν... τροχοκαθίσματα

Δύο τροχοκαθίσματα που είναι αποτέλεσμα συλλογής πλαστικών καπακιών παραδόθηκαν την περασμένη Τρίτη σε μια σεμνή τελετή στην αίθουσα τελετών του ΙΑ΄ Δημοτικού Σχολείου Πάφου - «Αγ. Σπυρίδωνα» σε παιδιά της Ειδικής Μονάδας του σχολείου και του Ειδικού Σχολείου «Θεοσκέπαστη».

Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, όπου σε μια προσπάθεια δασκάλων και παιδιών να βοηθήσουν τους συμμαθητές τους να αποκτήσουν τροχοκάθισμα, συμμετείχαν ενεργά στη συλλογή πλαστικών καπακιών.

Η ιδέα υιοθετήθηκε ένθερμα από τη Διεύθυνση και το Προσωπικό του σχολείου καθώς και από το Σύνδεσμο Γονέων ο οποίος στήριξε και οικονομικά την προσπάθεια αυτή. Αποτέλεσμα ήταν να αποσταλούν στην Ελλάδα τα συλλεγέντα καπάκια και λίγο καιρό αργότερα να αποσταλούν στην Κύπρο από τον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του Νομού Πέλλας που εδρεύει στα Γιαννιτσά, 2 τροχοκαθίσματα και ένα Π με ροδάκια, το οποίο κρατήθηκε για τις ανάγκες της Ειδικής Μονάδας του σχολείου.

Την προσπάθεια αυτή στήριξαν επίσης οι εταιρείες ARK - MARE Logistics στην Κύπρο και Cyprus Sea Ways στην Ελλάδα, οι οποίες ανέλαβαν τη μεταφορά καπακιών και τροχοκαθισμάτων δωρεάν.

Tags ΤΡΟΧΟΚΑΘΙΣΜΑ, ΚΑΠΑΚΙΑ, κυπρος, Ελλάδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3453 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2882 s // Total time: 2.6336 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X