Έφυγε και ο Τρύφωνας απο την Κουφαλίδου: "Δεν αντέχω το ψέμα την υποκρισία, και κυρίως την αχαριστία"


Έφυγε και ο Τρύφωνας απο την Κουφαλίδου: "Δεν αντέχω το ψέμα την υποκρισία, και κυρίως την αχαριστία"

Τα σκληρά του λόγια για την παρουσιάστρια

Την Παρασκευή ο Τρύφωνας Αναστασιάδης τα βρόντηξε και έφυγε οριστικά από την πρωινή εκπομπή του Plus tv που παρουσιάστρια δεν είναι άλλη από την Γιώτα Κουφαλίδου.  Τι πραγματικά έγινε και ξαφνικά ο Τρύφωνας είπε... "ως εδώ φεύγω δεν πάει άλλο"; Υπάρχει άραγε παρασκήνιο πίσω από την απόφασή του αυτή; Ο νεαρός παρουσιαστής έλυσε τη σιωπή του και αποκάλυψε όλα όσα τον ενόχλησαν.

"Ναι έφυγα από το πρωινό του Plus "Όμορφη Μέρα" και αφού με ρωτάς να σου πω ότι και πολύ έκατσα με τις συνθήκες που επικρατούν. Πολύ κρίμα επειδή ξεκίνησε κάτι τόσο όμορφο και διαφορετικό με μια ωραία ομάδα να μοιράζει χαρά και να περνά καλά και καταντήσαμε ούτε "καλημέρα" να μην μας λέει η παρουσιάστρια (δεν κάνω πλάκα αφού στα καλά καθούμενα και χωρίς λόγο για πάνω από ένα μήνα πριν ξεκινήσει η εκπομπή ούτε καλήμερα δεν μας ελεγε και μετά βγαίναμε στον αέρα και όσοι μας έβλεπαν νόμιζαν τι είμαστε οι καλύτεροι φίλοι) .
Δεν αντέχω το ψέμα, την υποκρισία, και κυρίως την αχαριστία. Αυτό νιώθω, αυτό είδα, και αυτό λέω. Δυστυχώς διαπίστωσα ότι όσο περνούσαν οι μήνες και η εκπομπή είχε πολλή ανταπόκριση από τον κόσμο τόσο άλλαζε στάση και η συμπεριφορά της παρουσιάστρια. Νευρά, φωνές και ένα πολύ διαφορετικό άτομο από αυτό που γνώριζα (να σημειωθεί εδώ ότι εγώ είμαι που πήρα τηλέφωνο την Γιωτα Κουφαλιδου και της είπα την ιδέα και την έφερα στο σταθμό για να μιλήσουμε για το πρωινό). Όπως και εγώ είμαι που την πρότεινα στην διευθύντρια του σταθμού κυρία Κάτια Παρπη για να την δει για το πρωινό του Plus όπως και είπα τα καλύτερα ( δυστυχώς διαφορετικά την γνώριζα). Μπορώ να πω τόσα πολλά που όλα είναι αλήθειες άλλα θα πρέπει να γράφουμε σελίδες ολόκληρες.Το θέμα είναι ότι η μπάλα χάθηκε από τον καιρό που ξαφνικά η παρουσιάστρια είπε ότι η εκπομπή είναι δική της και ότι αυτή αποφασίζει βάζοντας στο περιθώριο τους πάντες ακόμα και τον παραγωγό που εκείνος την ανέδειξε με το επίπεδο της εκπομπής που έστησε. Μια παρουσιάστρια που αποφάσιζε για τα φώτα αν είναι καλα και τα πλάνα αν είναι σωστα ή όχι και χιλια δυο άλλα. Το θέμα είναι ότι δεν άντεχα άλλο όχι τόσο για μένα επειδή εγώ της απαντούσα. Σαν άνθρωπος δεν δέχομαι προσβολές από κανέναν και προς κανέναν και γι αυτό είπα και αντίο.  Είμαι σίγουρος οτι αυτά που λέω θα μπορούσαν άνετα να σας τα επιβεβαιώσουν και άλλα άτομα που ειχαν και εχουν σχεση με την εκπομπή... Δεν άντεξα και γι αυτό έφυγα"

Πηγή: Showtimecy

Tags τρυφωνας αναστασιαδης, γιωτα κουφαλιδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5184 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2671 s // Total time: 2.7854 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X