Δούκισσα Νομικού: Της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της στο Λονδίνο!


Δούκισσα Νομικού: Της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της στο Λονδίνο!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Ένα μονόπετρο κοσμεί πλέον το χέρι της παρουσιάστριας αφού η πολυπόθητη πρόταση γάμου μόλις πραγματοποιήθηκε.

Μετά την αποκάλυψη του "YES!" πως η Δούκισσα Νομικού για πρώτη φορά αποφάσισε να συγκατοικήσει με σύντροφό της, σειρά έχει ακόμα μία. Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί πως το τελευταίο της ταξίδι με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, έμελλε να αλλάξει μια για πάντα τη ζωή της.

Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο πραγματοποίησε το Σάββατο 7 Μαρτίου το ζευγάρι και ενώ η Δούκισσα πίστευε πως πρόκειται για ένα συνηθισμένο ταξίδι -είναι το τρίτο που κάνουν στους οκτώ μήνες που είναι μαζί-, ο Δημήτρης είχε άλλα σχέδια. Ο 37χρονος επιχειρηματίας επιθυμούσε στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου να επισφραγίσουν την αγάπη τους και το έκανε πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά επισκέφθηκαν το London Eye, τον μεγαλύτερο πανοραμικό τροχό του κόσμου, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα με όλο το Λονδίνο στα πόδια τους. Η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή τους όλο και πλησίαζε…

Για χάρη της καλής του ο Δημήτρης, αδιαφορώντας για το κόστος, έκλεισε το Cupid’s Capsule, τη λεγόμενη "κάψουλα του έρωτα". Με θέα το Big Ben και τα φώτα από τα λονδρέζικα σπίτια να μοιάζουν σαν αστέρια που προσγειώθηκαν στη Γη, ο Δημήτρης γονάτισε ζητώντας από τη Δούκισσα να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους. Αν και στην αρχή νόμιζε πως πρόκειται για τις γνωστές του πλάκες, βλέποντας τον να βγάζει από το σακάκι του το κατακόκκινο κουτί με το μονόπετρο, σάστισε. Η καρδιά της χτυπούσε σαν τρελή, ενώ τα γαλαζοπράσινα μάτια της γέμισαν δάκρυα. Χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ξεπεράσει τη συγκίνησή της και να ξεστομίσει το πολυπόθητο ναι. "Ήταν θέμα χρόνου να γίνει η πρόταση γάμου, αφού δεν άργησαν να καταλάβουν πως βρήκαν το άλλο τους μισό", αποκαλύπτει στο "YES!" άτομο από το στενό τους περιβάλλον.

Tags δουκισσα νομικου, δημητρης θεοδωριδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2044 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4049 s // Total time: 3.6093 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X