Τι κάνεις λάθος με τις σκιές και φαίνεται το μακιγιάζ σου ερασιτεχνικό


Τι κάνεις λάθος με τις σκιές και φαίνεται το μακιγιάζ σου ερασιτεχνικό

Δες εδώ ποια είναι τα 10 λάθη που κάνεις

Έχεις παρακολουθήσει άπειρα tutorials στο YouTube με μακιγιάζ, το έχεις επιχειρήσει πάρα πολλές φορές αλλά δεν τα έχεις καταφέρει ούτε μία φορά! Τι γίνεται; Αφού κάνεις τα ίδια ακριβώς βήματα. Κι όμως υπάρχουν κάποια λαθάκια που μπορεί να μην έχεις προσέξει ότι τα κάνεις είτε έχεις παρακολουθήσει ένα tutorial είτε το δημιουργείς από μόνη σου. Διάβασε παρακάτω αυτά που πρέπει να διορθώσεις για να κάνεις το μακιγιάζ σου να φαίνεται ακριβό.

1. Δεν αναμιγνύεις καλά τα χρώματα. Έχει τεράστια σημασία να απλώνεις καλά τις σκιές με το πινέλο σου ώστε οι άκρες να φαίνονται σβησμένες και τα χρώματα μπλεγμένα μεταξύ τους.

2. Βάζεις χρώματα που δεν ταιριάζουν με τα μάτια σου. Γαλάζια σκιά με γαλάζια μάτια δεν ταιριάζουν.

3. Κάνεις λάθος χρωματικούς συνδυασμούς. Για να αποφύγεις αυτό το λάθος διάλεξε ένα χρώμα και παίξε απλά με τις αποχρώσεις του. Μην συνδυάσεις για παράδειγμα πράσινη σκιά με ροζ!

4. Βάζεις στην εσωτερική γωνία την σκούρα σκιά. Για να μην φαίνονται τα μάτια σου μικρά και κοντά το ένα με το άλλο πρέπει να βάζεις την ανοιχτόχρωμη σκιά στην εσωτερική γωνία.

5. Βάζεις μόνο ένα χρώμα. Μην μπερδεύεσαι, το μακιγιάζ δεν είναι σαν την ζωγραφική που έκανες μικρή. Πρέπει να δώσεις βάθος βάζοντας τουλάχιστον μια πιο σκούρα σκιά στην κόγχη.

6. Βάζεις μόνο μία στρώση. Για να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ το χρώμα σου πρέπει να είναι έντονο, να μην μπορείς να διακρίνεις την επιδερμίδα σου μέσα από αυτό. Πέρασε τουλάχιστον δύο στρώσεις από τις σκιές.

7. Χρησιμοποιείς λάθος πινέλο. Το πινέλο-σφουγγαράκι είναι το χειρότερο πινέλο για να απλώσεις την σκιά. Απορροφάει όλο το χρώμα και δεν απλώνει καλά.

8. Η σκιά σε πουδρένια μορφή συνήθως πέφτει και λίγο στα ζυγωματικά. Εκείνη την ώρα το βλέπεις και το σκουπίζεις με το δάχτυλό σου. Βέβαια πολλές φορές αφήνει ένα σημάδια οπότε καλύτερα να περάσεις ένα μαντηλάκι-ντεμακιγιάζ και να απλώσεις ξανά το foundation.

9. Κάνεις και έντονα μάτια και έντονα χείλη. Ο συνδυασμός μαύρο smoky eyes με κόκκινα χείλη είναι για την δεκαετία του '80...

10. Ένα καλό μακιγιάζ γίνεται όταν βάφεις και το κάτω βλέφαρο με την σκιά. Δεν χρειάζεται να βάλεις το σκούρο χρώμα, το μπεζ είναι τέλειο.

Tags beauty, Ομορφια, σκιες, eyeshadow


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9310 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2054 s // Total time: 2.1364 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X