Pharmaton®: Βελτίωση της ποιότητας ζωής μέχρι 86%!


Pharmaton®: Βελτίωση της ποιότητας ζωής μέχρι 86%!

Μάθετε τα πάντα για το συμπλήρωμα διατροφής!

Βελτιώνει την ποιότητα ζωής έως 86%! Φαντάζει εξωπραγματικό αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό, καθώς η αποτελεσματικότητα του ειδικού συμπληρώματος διατροφής Pharmaton®, έχει αποδειχθεί μέσω κλινικών μελετών, οι οποίες τεκμηριώνουν τη βελτίωση της σωματικής ευεξίας και της πνευματικής ικανότητας.

Το Pharmaton® περιέχει έναν ιδανικό συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, καθώς και το τυποποιημένο εκχύλισμα τζίνσενγκ G115®. Το εκχύλισμα αυξάνει την ικανότητα πρόσληψης οξυγόνου, βοηθά στο να μειωθεί η σωματική και η πνευματική ένταση και επιδρά θετικά στο ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύοντάς το.

Το Pharmaton® καταπολεμά τα συμπτώματα που προκαλούνται από την κόπωση, τη μειωμένη αντοχή, την εξάντληση, τη γήρανση και την ανάρρωση, τα οποία συσχετίζονται με τη μείωση της πνευματικής ικανότητας, της εγρήγορσης, της συγκέντρωσης και της μνήμης.

Ενδείκνυται επίσης στις περιπτώσεις, που λόγω άγχους, ελλιπούς διατροφής και ασθένειας, υπάρχουν επιπρόσθετες διατροφικές απαιτήσεις όπως επίσης και όταν απαιτείται η λήψη συμπληρωμάτων βιταμινών και μετάλλων.
Θα βρείτε το Pharmaton® σε όλα τα φαρμακεία σε συσκευασία 30 καψούλων στην τιμή των €18.40, σε συσκευασία 100 καψούλων στην τιμή των €50.00, καθώς και σε συσκευασία 20 αναβράζοντων δισκίων στην τιμή των €13.30. Η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία είναι 1 κάψουλα λαμβανόμενη με τροφή, κατά προτίμηση με το πρωινό.

Το Pharmaton® εισάγεται στην Κύπρο από την εταιρία Marathon Trading.

Marathon Trading
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά
Τηλ. 22.89.95.00

Fax. 22.75.71.73
sales@marathontrading.com
www.marathontrading.com
www.facebook.com/marathontrading.cy

Tags Pharmaton, υγεια, marathon trading, συμπληρωμα διατροφης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1473 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2941 s // Total time: 2.4414 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X