Στο σπίτι της Βαρβάρας Νικολακάκη


Στο σπίτι της Βαρβάρας Νικολακάκη

Λάτρης της μόδας και της υψηλής αισθητικής, η make up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη υποδέχεται το \"ΟΚ!\" στο σπίτι της μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Λεμεσό

Δεν µε πειράζει που δεν ζω µέσα στην πόλη. Οι αποστάσεις έχουν γίνει πια τόσο κοντινές. Το σπίτι µου είναι µόλις 15 λεπτά από το κέντρο και είναι µια ήσυχη και ασφαλής περιοχή, ειδικά όταν µεγαλώνεις ένα παιδί.

Όταν δεν δουλεύω περνώ τον περισσότερό µου χρόνο στο σπίτι. Το σπίτι µου, είναι το πατρικό µου, το οποίο ανακαίνισα και ζω εδώ µε την οικογένειά µου τα τελευταία έξι χρόνια.

Όταν βρίσκοµαι µόνη στο σπίτι µου αρέσει να κάθοµαι χαλαρά στη βεράντα, να ακούω την αγαπηµένη µου µουσική και να ενηµερώνοµαι για τη µόδα.

Το σπίτι µου θα το χαρακτήριζα µοντέρνο-industrial µε κάποια pop art στοιχεία. Φυσικά, όσο περνά ο καιρός αποκτά έναν πιο ζεστό και φιλόξενο χαρακτήρα. Γενικότερα δεν δένοµαι συναισθηµατικά µε αντικείµενα. Αγαπηµένο µου δωµάτιο; Μα φυσικά αυτό του γιου µου, του Αλέξανδρου.

Δεν µου αρέσει καθόλου η τάση που επικρατεί µε τα παλιά vintage αντικείµενα στο χώρο και αποφεύγω την πέτρα και οτιδήποτε σε καφέ χρώµα. Αυτό που λείπει από το σπίτι µου είναι µία πολυθρόνα, η nemo chair του Fabio Novembre.

Θέλω πάντα το σπίτι µου να είναι καθαρό. Είµαι πολύ της τάξης και έχω µανία το κάθε τι να είναι στη θέση του. Δυστυχώς δεν ασχολούµαι καθόλου µε τη µαγειρική, δεν ξέρω καν τι υπάρχει µέσα στην κουζίνα µου για να καταλάβεις! Ευτυχώς µε βοηθά πάρα πολύ στο σπίτι ο σύζυγός µου Άννινος και ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει µε το µεγάλωµα του Αλέξανδρου. Όταν έχει διάθεση, φτιάχνει τέλεια φαγητά.

Το να έχεις ένα µικρό παιδί στο σπίτι δεν σηµαίνει κατ' ανάγκη ότι επικρατεί το χάος και ότι τα δωµάτια είναι πάντα ακατάστατα. Ο Αλέξανδρος έχει το δικό του χώρο που παίζει και γενικά είναι ένα πολύ νοικοκυρεµένο παιδί.

Λατρεύω τη µόδα. Από την ντουλάπα µου δεν λείπουν ποτέ οι πλισέ φούστες, οι σαγιονάρες και τα T-shirts. Τη φετινή περίοδο θα φορέσω πολύ τις παντελονόφουστες, τις οποίες λατρεύω και χαίροµαι που ήρθαν πίσω στη µόδα. Τον περασµένο χειµώνα είχα παρουσιάσει µια µίνι συλλογή από ρούχα που δηµιούργησα και τώρα ετοιµάζω τη δεύτερη.

Σε ό,τι αφορά στο µακιγιάζ, φέτος το καλοκαίρι δεν χρησιµοποιούµε µαύρες σκιές, αλλά γκρι και ζεστό καφέ που µας παραπέµπει στη δεκαετία του '70. Το eyeliner γίνεται πιο λεπτό. Το δέρµα χρειάζεται πολύ λίγη κάλυψη, σαν να µην έχουµε πάνω make up και το πρόσωπο φαίνεται υγρό, µε µπρονζέ και χρυσές λάµψεις.

Όσο για τα επόµενά µου σχέδια; Η αλήθεια είναι ότι ετοιµάζω κάτι καινούργιο για το ερχόµενο φθινόπωρο. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγµή, θα σας το αποκαλύψω!        

Δείτε τις φωτογραφίες στην πιο πάνω gallery

Πηγή: Περιοδικό "ΟΚ!"

Tags βαρβαρα νικολακακη, Σπιτι, διασημοι, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2763 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2588 s // Total time: 2.5350 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X