Ποιο στιλιστικό λάθος δε θα έκανε ποτέ η Olivia Palermo;


Ποιο στιλιστικό λάθος δε θα έκανε ποτέ η Olivia Palermo;

Η Olivia Palermo, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι το αγαπημένο μας fashion icon. Επιλέγει τα ωραιότερα outfits για κάθε περίσταση ενώ είναι μία από τις αυθεντίες του mix ‘n’ match, με συνδυασμούς που συνεχώς μας εκπλήσσουν ευχάριστα.  

Όπως καταλαβαίνετε το πιο συχνό θέμα συζήτησης μεταξύ της Olivia και των δημοσιογράφων στους οποίους δίνει συνεντεύξεις κατά καιρούς, είναι το προσωπικό της στιλ και ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει όλα αυτά που θα φορέσει, τόσο για τις δημόσιες εμφανίσεις της όσο και για την καθημερινή της ζωή. Πρόσφατα λοιπόν αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της.

Πρώτα απ΄όλα είπε πως της αρέσει να πειραματίζεται με διάφορα ρούχα και αξεσουάρ, χωρίς να την ενδιαφέρει απαραίτητα η γνώμη των άλλων. Πιστεύει ότι το κλειδί για μια πετυχημένη, ενδυματολογικά, εξωτερική εμφάνιση, είναι το να ντύνεται κανείς πρώτα απ΄όλα για τον εαυτό του. Επιπλέον σημείωσε πως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι να έχει κανείς αυτοπεποίθηση, μιας και στις περισσότερες των περιπτώσεων οι άλλοι έχουν για εμάς την εικόνα που εμείς επιλέγουμε να βγάλουμε προς τα έξω. Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το μεγαλύτερο στιλιστικό λάθος που κατά τη γνώμη της κάνουν οι γυναίκες είπε πως το να μη ντύνονται ανάλογα με τον σωματότυπό τους είναι αυτό που η ίδια θεωρεί ότι αφαιρεί πολύ από την εξωτερική μας εμφάνιση. Όσο καλόγουστο και αν είναι ένα κομμάτι, αν δε μας ταιριάζει δεν έχει τίποτα να προσφέρει.

Tags Olivia Palermo


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7640 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2699 s // Total time: 3.0339 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X