The Wedding Day


The Wedding Day

Το φωτο ΛΑΡΚΟ σε συνεργασία με την Digital Studio Larko στα πλαίσια της  καινοτόμας επιχειρηματικής ανάπτυξης τους επισημοποίησαν πρόσφατα μια νέα στρατηγική συνεργασία με την εταιρία ψυχαγωγίας KCineplex.

Η συνεργασία έχει ισχύει από τις 05 Φεβρουαρίου 2015 και περιλαμβάνει την αποκλειστική προβολή του νέου πρωτοποριακού project «The Wedding Day»,  των εταιρειών φωτο ΛΑΡΚΟ και Digital Studio Larko σε συμπαραγωγή με την KCineplex, παγκύπρια.

Το «The Wedding Day» είναι αποτέλεσμα συμπαραγωγής τριών εταιρειών και θα προβάλλεται αποκλειστικά στις κινηματογραφικές αίθουσες της KCineplex παγκύπρια.

Το project «The Wedding Day» συγκαταλέγεται πλέον στην γκάμα των υπηρεσιών Γάμου των εταιρειών μας και περιλαμβάνει την κινηματογράφηση, την επεξεργασία χρωμάτων και ήχου αλλά και το μοντάζ της ωραιότερης μέρας του ζευγαριού σε μορφή Cinematography. 

Σχετικά με το φωτο ΛΑΡΚΟ
Το φωτο ΛΑΡΚΟ στην Πάφο ιδρύθηκε πριν 30χρόνια και είναι μια καινοτόμα κυπριακή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών φωτογραφίας και οπτικογράφησης, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες φωτογραφίας υψηλής ποιότητας με παρουσία τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.fotolarko.com.cy

Tags Γαμος, φωτο λαρκο, παφος, kcineplex


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3585 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3562 s // Total time: 2.7147 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X