Έλληνας ηθοποιός απέρριψε πρόταση 20.000 ευρώ για να φωτογραφηθεί με τη σύντροφό του


Έλληνας ηθοποιός απέρριψε πρόταση 20.000 ευρώ για να φωτογραφηθεί με τη σύντροφό του

Αφήνει υπονοούμενα ότι έχουν παντρευτεί

Ότι μπορεί να έχει παντρευτεί με τη σύντροφό του, Βανέσσα Αδαμοπούλου, και να μην το έχει πάρει χαμπάρι κανείς άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του ο Γιάννης Παπαζήσης!

"Αν αποφασίσουμε να παντρευτούμε -και μπορεί να το έχουμε κάνει ήδη- να είσαι βέβαιος ότι δεν θα το πάρει χαμπάρι κανένας" ανέφερε σε κυπριακό περιοδικό και πρόσθεσε: "Και δεν θα είναι το μόνο πράγμα το οποίο δεν θα πάρει χαμπάρι κανένας".

Ερωτηθείς αν η τραγουδίστρια σύντροφός του περιμένει τον καρπό του έρωτά τους απάντησε γελώντας: "Δεν ξέρω τίποτα!"

Την ίδια ώρα, επιβεβαίωσε και τις φήμες που ήθελαν να έχει αρνηθεί το ποσό των 20.000 ευρώ από περιοδικό για να φωτογραφηθεί μαζί με την Βανέσσα Αδαμοπούλου.

"Ήταν λίγο μετά τη συμμετοχή μας στην ταινία του Νίκου Περράκη "Λούφα και παραλλαγή". Τόσο εγώ, όσο και η Βανέσα, θεωρούμε ότι αυτού του είδους η δημοσιότητα κάνει κακό στη δουλειά μας. Επίσης, και οι δυο μας, όταν βλέπουμε ερωτευμένα ζευγάρια να φωτογραφίζονται σε κάτι κούνιες, με ροζ γραβάτα ο άντρας και με κρεπαρισμένο μαλλί η γυναίκα, πεθαίνουμε στα γέλια (γελάει). Ντρεπόμαστε τόσο πολύ για λογαριασμό τους, που αποκλείεται ποτέ να κάναμε κάτι τέτοιο".

Tags βανεσσα αδαμοπουλου, Γιάννης Παπαζήσης, showbiz κύπρος, gossip, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5317 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3842 s // Total time: 2.9159 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X