Κύπριος πρώην παρουσιαστής κίνησε αγωγή σε δύο πρώην ερωμένες του για δυσφήμιση!


Κύπριος πρώην παρουσιαστής κίνησε αγωγή σε δύο πρώην ερωμένες του για δυσφήμιση!

Τι συνέβη στο δικαστήριο;

"Απόν αντρέπετε ο κόσμος εν δικός του" λέει και η παροιμία! Ο λόγος για γνωστό πρώην παρουσιαστή ο οποίος μαζί με τη γυναίκα του, κινήθηκαν νομικά κατά των πρώην ερωμένων του Δον Ζουάν για δυσφήμιση. Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα συζητήθηκε έντονα στον δημοσιογραφικό κόσμο…

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η εφημερίδα "Φιλελεύθερος", απορρίφθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αγωγή δυσφήμισης που είχε καταχωρήσει ο ενάγοντας εναντίον των δύο πρώην ερωμένων του. Ο ενάγοντας καταλόγισε σε αυτές ότι είχαν στείλει στη σύζυγο του επιστολή, στην οποία τον αποκαλούσαν ψεύτη και ότι απατά τη σύζυγο του, ενώ έχει και δύο εξώγαμα παιδιά. 

Ως μάρτυρας υπέρ του ενάγοντα κατάθεσε η σύζυγος του, η οποία κρίθηκε αναξιόπιστη από το Δικαστήριο αφού υποστήριξε από τη μια ότι το περιεχόμενο της επιστολής και συγκεκριμένα οι πράξεις εξωσυζυγικών σχέσεων που αποδίδονταν στον σύζυγο της, επηρέασαν το γάμο τους και τσακώνονταν. Από την άλλη όμως υποστήριξε στα πλαίσια της μαρτυρίας της ότι "το να απατά ένας άνδρας τη σύζυγο του είναι παγκοσμίως αποδεκτό και παραδεκτό". 

Ξένισε επίσης το Δικαστήριο η θέση της συζύγου ότι ο ενάγοντας είναι ένας καλότατος και τρυφερός σύζυγος, έχοντας υπόψη τις εξωσυζυγικές του σχέσεις όπως αυτές αποκαλύφθηκαν στην επίδικη επιστολή. Σχολιάζοντας την κατάθεση της συζύγου η Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας Γεωργία Κορφιώτη υπέδειξε πως δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι μοναδικός σκοπός της προσέλευσης της στο Δικαστήριο ήταν να βοηθήσει τον σύζυγο της στη στοιχειοθέτηση της υπόθεσής του, αποκρύβοντας ωστόσο, τα αληθή γεγονότα. 

Οι δύο εναγόμενες αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι συνέγραψαν τη δυσφημιστική επιστολή και την έστειλαν στη σύζυγο του ενάγοντα. Στην απορριπτική απόφαση της η κ. Κορφιώτη έκρινε ότι ο ενάγοντας απέτυχε να αποδείξει στον απαιτούμενο βαθμό ότι η επίδικη επιστολή στάλθηκε από τις εναγόμενες.

Tags διασημοι, κυπριος παρουσιαστης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8827 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3077 s // Total time: 2.1904 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X