Η πικρία της Καμπούρη και το "καρφί" σε Σεφερλή-Τσαβαλιά


Η πικρία της Καμπούρη και το "καρφί" σε Σεφερλή-Τσαβαλιά

\"Αν τους συναντήσω, δεν ξέρω αν θα τους μιλήσω\"

Η Δέσποινα Καμπούρη ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που είχαν ανακοινωθεί ότι θα ήταν στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά στο τηλεοπτικό τους ντεμπούτο στο πρωινό "Mega με mia".

Aν και η παρουσιάστρια στις αρχές Σεμπτέμβρη θα δήλωνε ευτυχισμένη για την συνεργασία αυτή, λίγες μέρες μετά, από το διαδίκτυο θα ενημερωνόταν ότι δεν θα είναι στην ομάδα. Χωρίς να ξέρει το τι, το πώς και το γιατί.

Μήνες μετά από το άδοξο τέλος μιας συνεργασίας που δεν έγινε, η Δέσποινα Καμπούρη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό "ΟΚ!", αποκαλύπτει τα συναισθήματα που της άφησε όλο αυτό το που συνέβη.

Όταν ανατράπηκε η συνεργασία σου με το Mega,στεναχωρήθηκες; Έκλαψες;
"Όχι βέβαια. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή μου που θα με έκαναν να κλάψω. Το θεωρώ κουτό να κάθομαι να κλαίω επειδή μια επαγγελματική πρόταση δεν προχώρησε. Είμαι γυναίκα που εργάζεται από τα 19 της, οπότε δεν ήταν η πρώτη επαγγελματική απογοήτευση που ένιωσα. Είμαι μαθημένη. Σίγουρα απογοητεύτηκα, γιατί ένιωσα ότι δεν μου φέρθηκαν όπως μου άξιζε, αλλά αυτό που με ενόχλησε τελικά ήτα ότι δεν υπήρξε ειλικρίνεια στις σχέσεις, γιατί έχω μάθει να λέω και να κάνω πάντα αυτό που αισθάνομαι. Με απόλυτη ειλικρίνεια μπορώ να πω ότι η στεναχώρια μου κράτησε λίγο!"

Αν συναντηθείτε τυχαία με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά θα τους μιλήσεις;
"Δεν ξέρω. Αν μου μιλούσαν από ευγένεια δεν θα μπορούσα να τους αγνοήσω. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Προς θεού δεν μου έχουν κάνει κάτι ο Μάρκος και η Έλενα. Απλώς δεν προχώρησε η συνεργασία με το "Mega". Δεν είναι ότι γνωριζόμασταν από παλιά και έγινε κάτι και παρεξηγηθήκαμε. Ίσα ίσα που έχω πει πολλές φορές ότι εκτιμώ πολύ τον Μάρκο ως ηθοποιό. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί του και ούτε κάθισα να ψάξω και να υπεραναλύσω τι έγινε και χάλασε  η συνεργασία μας"

Tags Δεσποινα Καμπούρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5538 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3741 s // Total time: 2.9279 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X