Τα 18 καλύτερα προϊόντα ντεμακιγιάζ της κυπριακής αγοράς


Τα 18 καλύτερα προϊόντα ντεμακιγιάζ της κυπριακής αγοράς

Μάθε ποια είναι, πόσα στοιχίζουν και τι προσφέρουν...

Τα αντικείμενα στην πιο κάτω εικόνα είναι: 1. Declare, Cleansing Milk: καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα απομακρύνοντας όλα τα ίχνη μακιγιάζ και ακαθαρσίες τόσο από το πρόσωπο όσο και από τα μάτια, €10 / 2. Bioten Θρεπτική Λοσιόν Ντεμακιγιάζ Ματιών: καθαρίζει απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ένα θρεπτικό συνδυ ασμό φυσικών ενεργών συστατικών, €3.83 / 3. Lancôme, Bi-Facil: γρήγορο ντεμακιγιάζ χωρίς αίσθηση λιπαρότητας για ευαίσθητα μάτια, €34.78 / 4. Lancaster, Express Cleanser: καθαριστικό που καθαρίζει και τονώνει το πρόσωπο και τα μάτια για όλους τους τύπους δέρματος, €25.68 / 5. Elemis, White Flowers Eye and Lip Makeup Remover: αφαιρεί αμέσως το μακιγιάζ από τα μάτια και τα χείλη, συμπεριλαμβανομένης της αδιάβροχη μάσκαρας, €35 / 6. L'Oreal Paris, Απαλό Ντεμακιγιάζ Ματιών & Χειλιών: ειδικό για αδιάβροχο και μεγάλης διάρκειας μακιγιάζ. Κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια, €7.29.

Τα αντικείμενα στην πιο κάτω εικόνα είναι: 1. Biotherm, Biocils Lash Optimizer: τονώνει τη φυσική ανάπτυξη των βλεφαρίδων, ενώ αφαιρεί και το πιο επίμονο μακιγιάζ των ματιών, €30.42 / 2. Clinique, Take the Day off Makeup Remover for Lids, Lashes and Lips: απομακρύνει αποτελεσματικά κάθε είδους μακιγιάζ, ακόμη και προϊόντα μεγάλης διάρκεια, €20.30 / 3. Shiseido, Instant Eye and Lip Makeup Remover: αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών. Μη λιπαρή σύνθεση που αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και απαλή, €29.17 / 4. Nuxe, Gel Demaquillant Fondant Melting Cleansing Gel: αρωματισμένο με έλαια καρύδας και macadamia αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ταυτόχρονα ομαλοποιημένη, €17.10 / 5. Clarins, Instant Eye Make up Remover: απομακρύνει αμέσως όλα τα είδη μακιγιάζ ματιών, ακόμη και το έντονο και αδιάβροχο μακιγιάζ. Δεν τσούζει ακόμη και τα πιο ευαίσθητα μάτια και είναι κατάλληλο για όσες φορούν φακούς επαφής, €27 / 6. Sisley, Eau Efficace: ήπιο καθαριστικό σε μορφή νερού όπου με ένα βήμα: αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια ενώ ταυτόχρονα τονώνει το δέρμα, €85.90. 

Τα αντικείμενα στην πιο κάτω εικόνα είναι: 1. REN, Rosa Centifolia Express Makeup Remover: γαλάκτωμα καθαρισμού που αφαιρεί μακιγιάζ, την αδιάβροχη μάσκαρα και τους ρύπους, γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς ερεθισμούς ή λιπαρότητα, €16 / 2. Oriflame, Beauty Waterproof EyeMake-up Remover: αφαιρεί γρήγορα και απαλά το αδιάβροχο και μακράς διάρκειας μακιγιάζ, ενώ φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, €10.85 / 3. Darphin, Eye Makeup Remover Solution: εξαιρετικά απαλή λοσιόν που ενυδατώνει άμεσα την περιοχή του ματιού ενώ υγροποιεί και καθαρίζει τα υπολείμματα του μακιγιάζ, €24.20 / 4. Collistar, Gentle Two Phase Makeup Remover: αφαιρεί γρήγορα όλα τα είδη μακιγιάζ, συμπεριλαμβανομένων και των αδιάβροχων, από τα μάτια και τα χείλη, €22.76 / 5. Korres, Eye Make-up Remover Jasmine: αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ των ματιών και την αδιάβροχη μάσκαρα, χωρίς να ερεθίζει. €15.50 / 6. Thalgo, Gentle Eye Make-up Remover: αφαιρεί απαλά ακόμη και το πιο αδιάβροχο μακιγιάζ. Καθαρίζει απόλυτα, αφήνοντας φρέσκα και ξεκούραστη τη περιοχή γύρω από τα μάτια και τα χείλη, €23.40. 

Tags ντεμακιγιαζ, προσωπο, Ομορφια, make-up removal, beauty, face, makeup remover


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4725 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2186 s // Total time: 2.6912 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X