Κούρσα ακριβείας με ιστορικά και κλασικά αυτοκίνητα!


Κούρσα ακριβείας με ιστορικά και κλασικά αυτοκίνητα!

Ράλι ακριβείας... με καλό σκοπό!

Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας-Λήδρα σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Ιστορικού και Παλαιού Αυτοκινήτου διοργανώνουν για 7η συνεχή χρονιά το Εαρινό Φιλανθρωπικό Ράλι Ακρίβειας, με τα έσοδα της φετινής εκδήλωσης να ενισχύσουν τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων "Μοναδικά Χαμόγελα" και τις προσπάθειές τους για δημιουργία Κέντρου Αριστείας στην Κύπρο.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου, με την εκκίνηση να δίνεται στο πάρκο της Ακρόπολης στη Λευκωσία. Θα ακολουθήσει γεύμα εστιατόριο Summer Mountain λίγο πιο έξω από τη Σια), όπου θα τερματίσει ο αγώνας (γύρω στις 12.00-12.30).

Όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του Ομίλου, έτσι και σε αυτή σκοπός δεν είναι μόνο η συγκέντρωση και απόδοση ενός χρηματικού ποσού, αλλά μέσα από τη συνύπαρξη μελών και φίλων του Ρόταρυ σε ένα ευχάριστο και χαρούμενο περιβάλλον, να επιτευχθούν καίριες παρεμβάσεις στην κοινωνία. Μια τέτοια παρέμβαση φιλοδοξεί να έχει και φέτος με την έμπρακτη υποστήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Ράλι, διασκεδαση, go out, Ιστορικά & κλασικά αυτοκίνητα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1786 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3498 s // Total time: 2.5284 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X