Η Lancôme γιορτάζει τα 80 της χρόνια!


Η Lancôme γιορτάζει τα 80 της χρόνια!

1935 - 2015... Εδώ και 80 χρόνια, La vie est belle με τη Lancôme

Το 2015, η Lancôme, που ιδρύθηκε από τον οραματιστή και πρωτοπόρο Armand Petitjean το 1935, γιορτάζει τα 80 της χρόνια. Είναι μια ευκαιρία να εξυμνήσουμε τις γυναίκες που εμπνέουν τη μάρκα, από τις πελάτισσες μέχρι τις πρέσβειρές της, και να επιβεβαιώσουμε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς μέσα από μια σειρά χαρούμενων πρωτοβουλιών ότι η ζωή είναι πράγματι όμορφη με τη Lancôme.

Τι σημαίνει 80 χρόνια; Τι σημαίνει να γιορτάζεις οκτώ δεκαετίες ομορφιάς, επιστημονικών καινοτομιών, εξαιρετικών αρωμάτων, προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ, χαρούμενης εξύμνησης μιας θηλυκότητας που παραμένει πάντα πιστή στον εαυτό της και, ταυτόχρονα, ανανεώνεται συνεχώς; Σε αυτή την ερώτηση θέλησε να απαντήσει η Lancôme στην επέτειο της ίδρυσής της. Το να κοιτάζει ένας Οίκος πίσω για να προχωρήσει μπροστά με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, σημαίνει πρώτα απ' όλα μια ιστορία που εμπνέει το μέλλον και διαμορφώνει αυτά που θα συναντήσουμε μπροστά μας. Η ιστορία της Lancôme ξεκίνησε το 1935 από το όραμα του Armand Petitjean, ενός άνδρα που ήταν μπροστά από την εποχή του: μια ομορφιά που να είναι γαλλική, άρα απελευθερωμένη και – συνεπώς – ευτυχισμένη. Μια ομορφιά που να φωτίζει και να ισχυροποιεί. Η ομορφιά του να είσαι ο εαυτός σου. Μια ευτυχισμένη ομορφιά. "Πάνω απ' όλα, θέλαμε αυτή η γιορτή να είναι μια στιγμή χαράς", δηλώνει η Γενική Διευθύντρια της Lancôme, Françoise Lehmann. "Γιατί – για τη Lancôme – η ομορφιά συμβαδίζει με την ευτυχία. Είναι λοιπόν μια επέτειος που έχει τη μορφή γιορτής και θα επιβεβαιώνει κάθε μήνα τη μεγαλύτερη φιλοδοξία της μάρκας: να κάνει τη ζωή των γυναικών πιο όμορφη με τη Lancôme!" Σαν ένα νεύμα στο La vie est belle, το όνομα ενός απίστευτα επιτυχημένου αρώματος που εξελίχθηκε στο σύμβολο της ευτυχισμένης ομορφιάς, μιας υπογραφής της μάρκας.

Η ζωή είναι όμορφη όταν έχει χρώμα: τα χρώματα του θρυλικού κραγιόν L’Absolu Rouge ή των παλετών ματιών Hypnôse… Η ζωή είναι όμορφη όταν έχει άρωμα, από το άρωμα του τριαντάφυλλου που συνδυάζεται με νότες ροδάκινου και δέρματος στο Trésor μέχρι την απολαυστικά λαχταριστή ίριδα του La vie est belle, των κληρονόμων μιας σειράς εξαιρετικών αρωμάτων που σημάδεψαν την ιστορία της θηλυκότητας και βραβεύονται από το 1935, όταν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Έκθεση των Βρυξελλών. Η ζωή είναι όμορφη όταν έχει απολαυστική αίσθηση, σαν αυτή που προσφέρουν τα προϊόντα περιποίησης στο προσκήνιο της επιστημονικής καινοτομίας, προϊόντα περιποίησης που έχουν εξελιχθεί σε "must", όπως το Advanced Génifique και το Absolue l’Extrait. Η ζωή είναι όμορφη όπως η μοναδική τεχνογνωσία, με την οποία ο Οίκος διαιωνίζει μια συγκεκριμένη ιδέα για τη γαλλική πολυτέλεια. Τέλος, η ζωή είναι όμορφη όπως οι πρέσβειρες της Lancôme, που αποπνέουν μια ομορφιά γεμάτη αυτοπεποίθηση, ξεχωριστή και πάντα απελευθερωμένη. Γυναίκες που αφήνουν το στίγμα τους στην εποχή τους, είτε μιλάμε για την Isabella Rosselini, την πρώτη ενσάρκωση της θηλυκότητας της Lancôme για γενιές γυναικών μέχρι σήμερα, είτε για την Penélope Cruz, την Kate Winslet, την Julia Roberts, τη Lupita Nyong’o, τη Lily Collins και την Alma Jodorowsky, οι οποίες επιτρέπουν στη μάρκα να λάμπει σε όλο τον κόσμο. Γυναίκες που είναι προσιτές, απελευθερωμένες, αφοσιωμένες, που καλλιεργούν την ευτυχία τους σαν τρόπο ζωής, με σοβαρότητα και χαρά, γυναίκες που είναι εμπνευσμένες και ταυτόχρονα εμπνέουν.

Τι θα μπορούσε να είναι πιο φυσικό για τη μάρκα με το τριαντάφυλλο από το να καλλιεργεί την ευτυχία; Και ποιος θα ήταν καλύτερος τρόπος να προσεγγίσει τα γενέθλιά της από μια πρόσκληση να βιώσετε την ομορφιά της ζωής στο έπακρο στη διάρκεια μιας χρονιάς γεμάτης εκπλήξεις; Ξεκινώντας με ένα ακαταμάχητα ευρηματικό φιλμ – για πρώτη φορά στη Lancôme – που θα αποκαλυφθεί στις 20 Φεβρουαρίου του 2015, στην επέτειο ίδρυσης του Οίκου. Μια υπερρεαλιστική, μοντέρνα και λαμπερή περίληψη όλων αυτών που είναι η Lancôme. Η ευτυχία παίρνει ήδη τη μορφή των χρωμάτων και της κίνησης. Ένα ακόμα highlight είναι ένα coffee-table book που θα θέλετε σίγουρα να κρατήσετε και να κοιτάζετε ξανά και ξανά, το οποίο θα δημοσιευτεί από τον οίκο Editions du Regard και θα διατίθεται σε διάφορα βιβλιοπωλεία παγκοσμίως από το Μάρτιο. Μια ιστορία ευτυχίας, όπως είναι φυσικό, γραμμένη από την κομψή πένα του Γάλλου συγγραφέα Stéphane Guibourgé. Η ιστορία ενός Οίκου που φιλοδοξούσε ανέκαθεν να δίνει στις γυναίκες την ελευθερία να ανθίζουν. Η ιστορία, επίσης, της Γαλλίδας γυναίκας που καλλιεργεί την ευτυχία ως τρόπο ζωής, ξεχωρίζοντας πάντα από το πλήθος, χωρίς ποτέ να το επιδιώκει, ή απόλυτα φυσικά, φαινομενικά αβίαστα, σαν την απόλυτη μορφή επιτήδευσης. Ένας απολογισμός με ζωηρό, ποιητικό στυλ που δίνει κυρίαρχη θέση και στις εικόνες, συνεχίζοντας τη φιλοσοφία των σπουδαίων καλλιτεχνικών συνεργασιών που χαρακτήριζε ανέκαθεν τη Lancôme, με τη συμμετοχή των εικονογράφων David Downtown, Vahram Muratyan και Cécilia Carlstedt και των φωτογράφων Charles Helleu, Nico, Alexi Lubomirski και Nick Knight, μεταξύ άλλων.

Ένα βιβλίο που θα δώσει το έναυσμα για τον εορτασμό των γενεθλίων στις 8 Μαρτίου, σηματοδοτώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την οποία γιορτάζει η μάρκα κάθε χρόνο. Θα προβάλλονται επίσης όλες οι σημαντικές στιγμές των 80 ετών της Lancôme, καθώς και σετ περιορισμένης έκδοσης θρυλικών προϊόντων. Επιπλέον, η γιορτή θα είναι και ψηφιακή, με την πρώτη περιορισμένη έκδοση να διατίθεται αποκλειστικά στο δικτυακό τόπο της Lancôme: τρία μοναδικά χρώματα του L’Absolu Rouge, εμπνευσμένα από κλασικές αποχρώσεις της Lancôme, μαζί με μια συμμετοχική και δημιουργική πλατφόρμα, στην οποία οι λάτρεις της Lancôme θα μπορούν να πάρουν το λόγο, για να εκφράσουν το όραμά τους για τη μάρκα. Στο απόγειο αυτής της χρονιάς που θα είναι γεμάτη ομορφιά, η Lancôme θα διοργανώσει μια μαγική βραδιά τον ερχόμενο Ιούλιο, στην οποία θα παρευρεθούν όλες οι πρέσβειρες του χθες, του σήμερα και του αύριο, μαζί με τους ανθρώπους – φωτογράφους, σκηνοθέτες ή make-up artists – που βοήθησαν να διαμορφωθεί η εικόνα της μάρκας. Θα πραγματοποιηθεί, φυσικά, στη διάρκεια της εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, στο σπίτι της Lancôme, στην κοιτίδα του γαλλικού τρόπου ζωής που αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης. Για να κλείσει τη χρονιά, η Lancôme θα προσφέρει δύο υπέρ-πολυτελή αντικείμενα προς τιμήν της δεξιοτεχνίας και των Γάλλων καλλιτεχνών που έχουν συνεργαστεί με τη μάρκα από τότε που ιδρύθηκε: μια νέα έκδοση του κραγιόν "Les Jumelés" (1958), ενός από τα κοσμήματα των συλλογών της Lancôme, και μια έκδοση-κόσμημα του εξαιρετικά πολύτιμου La vie est belle L’Absolu de Parfum, λίγες σταγόνες συμπυκνωμένης ευτυχίας που φωλιάζουν στην καρδιά ενός κρυστάλλινου χαμόγελου. Έτσι θα κλείσουμε τον κύκλο της χρονιάς, με τη ζωή να είναι πιο όμορφη από ποτέ με τη Lancôme, από το 1935, σήμερα και για πολλά χρόνια στο μέλλον…

Η Lancôme όπως την περιγράφουν οι πρέσβειρές της...

"Η γυναίκα της Lancôme είναι κομψή και διαχρονική, όμορφη και δυναμική" Julia Roberts.

"Κοιτάζοντας τις γυναίκες που έχουν εκπροσωπήσει τη Lancôme, βλέπεις ότι η ομορφιά τους έχει ένα βαθύτερο, συναισθηματικό επίπεδο, δεν αφορά μόνο την εξωτερική εμφάνιση." Kate Winslet.

"Η Lancôme είναι σαν ένας φόρος τιμής σε όλες τις γυναίκες." Penélope Cruz.

"Η Lancôme εξυμνεί την ομορφιά από όλα τα υπόβαθρα. Όλες οι πρέσβειρές της είναι ξεχωριστές γυναίκες και η ομορφιά τους κάθε άλλο παρά επιφανειακή είναι." Lupita Nyong’o.

"Lancôme σημαίνει φινέτσα, κομψότητα, χάρη αλλά και ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας."Lily Collins.

"Για μένα, η Lancôme είναι συνώνυμο της λεπτότητας. Είναι μια μάρκα που εκφράζει μια εξευγενισμένη εικόνα. Επιπλέον, έχει μια καταξιωμένη και κατεξοχήν παριζιάνικη πλευρά." Alma Jodorowsky.

 

Tags 80 χρόνια LANCOME, lancome, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2989 s (249 Queries.) // Parse time: 0.9681 s // Total time: 3.2670 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X