5 τρόποι για να αντιμετωπίσεις τη ζήλια του αγοριού σου


5 τρόποι για να αντιμετωπίσεις τη ζήλια του αγοριού σου

Λίγη ζήλεια είναι το αλατοπίπερο σε μία σχέση. Η πολλή ζήλεια, όμως, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα το οποίο ίσως οδηγήσει και στον χωρισμό. Δες τι μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις τη ζήλεια του αγοριού σου.

Μην του δίνεις λόγους να ζηλεύει
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να τον κοροϊδεύεις που σε ζηλεύει. Προσπάθησε να τον καταλάβεις και μην του δίνεις λόγους για να ζηλεύει περισσότερο. Δε χρειάζεται να κάθεσαι 3 μέτρα μακριά από κάθε αρσενικό που βρίσκεται στον δρόμο σου αλλά από την άλλη μεριά μην τον προκαλείς κιόλας περισσότερο.

Βρες την πηγή του προβλήματος
Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις αν το πρόβλημα είναι μέρος της προσωπικότητάς του ή αν συνέβει κάτι που έχει δημιουργήσει το πρόβλημα. Αν ένας από τους γονείς του απάτησε τον άλλον τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις ανάλογους φόβους.

Εκτίμησε τις προσπάθειές του να αλλάξει
Αν παραδεχτεί ότι έχει πρόβλημα φρόντισε να τον στηρίξεις και εκτίμησε κάθε προσπάθειά του να αλλάξει.

Μην δέχεσαι τις παράλλογες απαιτήσεις του
Ενώ μπορείς σίγουρα να αποφεύγεις να φλερτάρεις μπροστά του με άλλους άντρες, καλό είναι να τον βάζεις και στη θέση του κάθε φορά που το παρακάνει με τη ζήλεια του.

Ανέβασε τον αυτοσεβασμό του
Μερικές φορές η μεγαλύτερη αιτία της ζήλειας είναι η γνώμη που έχει ο σύντροφός σου για τον εαυτό του. Προσπάθησε να του τονώνεις το ηθικό και την αυτοπεποίθηση για να αισθάνεται και ο ίδιος πιο καλά με τον εαυτό του. 

Tags ΖΗΛΙΑ, συντροφοσ, πρόβλημα, ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΟ, αντιμετώπιση, ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2877 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4135 s // Total time: 3.7012 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X