Demy: Το υπονοούμενο για τον λόγο του χωρισμού της με τον Πετρετζίκη [βίντεο]


Demy: Το υπονοούμενο για τον λόγο του χωρισμού της με τον Πετρετζίκη [βίντεο]

Χώρισαν ξανά!

Η Demy βρέθηκε καλεσμένη στο "Πρωινό", το πρωί της Δευτέρας, και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά για τη νέα φάση που διανύει στη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε εμμέσως και στο τέλος της σχέσης της με τον Άκη Πετρετζίκη.

Για τις σπουδές της: "Τη νομική την τελειώνω. Έχω οχτώ ακόμα μαθήματα. Πέρασα τρία. Δίνω ακόμα μαθήματα και παλεύω. Δεν το έχω παρατήσει καθόλου. Δεν παρακολουθώ, επειδή δεν είναι υποχρεωτικά τα μαθήματα, αλλά διαβάζω. Ειδικά τους τελευταίους δύο μήνες στην εξεταστική κουράστηκα πάρα πολύ. Ελπίζω να το πάρω το πτυχίο, μάλλον για να υπάρχει".

Το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Eurovision: "Δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάει ακόμα. Δεν έχω νιώσει ακόμα ότι είναι η σωστή στιγμή. Δεν έχω νιώσει ότι είναι η σωστή στιγμή, με το σωστό τραγούδι, η σωστή στιγμή για την Ελλάδα, αλλά και για μένα. Θέλω να έχω εξελιχθεί εγώ ως τραγουδίστρια. Δεν λέω ψέματα, παλιά το απέκλεια. Τώρα δεν το αποκλείω. Δεν ήμουν ποτέ ιδιαίτερη fan. Κάποια πράγματα με ενοχλούσαν σχετικά με το επίπεδο, αλλά βλέπω ότι σιγά σιγά έχουν αλλάξει. Η Eurovision γίνεται όλο και καλύτερη".

Για τη δημοσιότητα σχετικά με την προσωπική της ζωή: "Προφανώς και πρέπει να είναι μια πολύ σοβαρή σχέση για να δεχτείς να ακούγεται αυτό. Εγώ δεν μπορώ να δεχτώ για κανέναν ότι μπορεί να ακούγεται ότι βγήκε με τον έναν και βγήκε με τον άλλον. Γιατί να ακούγεται και οι άλλοι να υποθέτουν τα πάντα; Με φέρνει σε δύσκολη θέση να μιλάω για αυτά τα θέματα, νιώθω περίεργα. Από την άλλη, νιώθω ενοχές, αν μπω και δω ότι γράφτηκε κάτι για τη σχέση μου. Νιώθω σαν να κάνω κάτι εγώ λάθος σαν τραγουδίστρια [...] Μπορεί κάποια στιγμή να νιώσω και εγώ καλά με αυτό. Δηλαδή μπορεί να νιώθω ακόμα αυτή τη συστολή και κάποια στιγμή να νιώσω και εγώ πιο ώριμη, έτοιμη να μοιράζομαι αυτά τα θέματα".

Τα επικοινωνιακά λάθη: "Προφανώς και έχω κάνει λάθη. Το καταλαβαίνω. Στην αρχή, ας πούμε, που έλεγα “όχι, είμαστε φίλοι”. Θα μπορούσα απλά να λέω “δεν απαντώ”. Αλλά ήταν τόσο καινούρια για μένα όλα αυτά. Την τρομάρα που έπαιρνα τότε με όλα αυτά, δεν μπορώ ούτε τώρα να τη συνειδητοποιήσω, το πόσο με τρόμαζε όλο αυτό. Δεν μπορούσα ακόμα να διαχειριστώ ότι με ρωτούσαν για κάτι τέτοιο".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψαν ότι ενώ είχαν πρόθεση να τη ρωτήσουν για τη φημολογία γύρω από τη σχέση της με τον Άκη Πετρετζίκη, προτίμησαν να μην το κάνουν, με τη Demy να αποδέχεται την επιλογή τους χαμογελώντας. Ωστόσο, όταν η συζήτηση έφτασε στο ενδεχόμενο της δημιουργίας της δικής της οικογένειας στο μέλλον, η Demy με τον τρόπο της άφησε ένα υπονοούμενο για τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή: "Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Δηλαδή είσαι με έναν άνθρωπο και μπορεί να σου φαίνεται κοντινό και μετά να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι κοντινό. Μπορεί κάποια στιγμή να δεις ότι πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου, την καριέρα σου και όλα. Νομίζω ότι το είπα μόνη μου κι ας μη με ρώτησες κάτι...".

 

Tags demy, ακης πετρετζικης, χωρισμος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0013 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5859 s // Total time: 3.5872 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X