Νικολέτα Καρρά - Φώτος Πιττάτζης: Που τους πέτυχε ο φωτογραφικός φακός στην Κύπρο


Νικολέτα Καρρά - Φώτος Πιττάτζης: Που τους πέτυχε ο φωτογραφικός φακός στην Κύπρο

Ποιος είπε ότι χώρισαν;

Λίγες ηµέρες µετά τις υπέροχες διακοπές που πέρασαν στο Λονδίνο, η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης ταξίδεψαν στο νησί µας για να περάσουν το τριήµερο της Καθαράς Δευτέρας. Ο Φώτος έχει ως µόνιµη βάση του την Κύπρο και την πολυτελή κατοικία του στον Πρωταρά, ενώ η σύζυγός του βρίσκεται ανάµεσα σε Αθήνα και Κύπρο λόγω των επαγγελµατικών της υποχρεώσεων. Οι φήµες που ήθελαν το τελευταίο διάστηµα το γάµο τους να περνάει κρίση δεν ευσταθούν. "Διάβασα µαζί µε τον άντρα µου ότι χωρίσαµε και γελούσαµε" δήλωσε η ηθοποιός στο περιοδικό "ΟΚ!". Για του λόγου το αληθές ο φωτογραφικός φακός, που είναι πάντα αδιάψευστος µάρτυρας, τους "τσάκωσε" σε τρυφερές στιγµές στο Κτήµα Γεωργιάδη στη Σκαρίνου.

Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου και διασκέδασε µε τις επιτυχίες της Κύπριας τραγουδίστριας Στέλλας Γεωργιάδου. Οι δυο τους αφού απόλαυσαν αγαπηµένα τους φαγητά, διασκέδασαν µε το µουσικό πρόγραµµα, µε τον Φώτο να έχει συνεχώς στην αγκαλιά του τη Νικολέττα. «Δεν είχαν µάτια για κανέναν άλλο παρά µόνο γι' αυτούς. Έδειχναν να νιώθουν πως βρίσκονται µόνοι τους στο µαγαζί, ανταλλάζοντας φιλιά και χάδια µεταξύ τους, ενώ πολλές φορές ο Φώτος τραγουδούσε στη σύζυγό του κι εκείνη ακουµπούσε τρυφερά στον ώµο του» µας είπε άνθρωπος που εργάζεται στο µαγαζί.

Σε κάποια στιγµή η Στέλλα Γεωργιάδου, που ήταν µασκαρεµένη, κάλεσε την ηθοποιό στο πάλκο, όπου τραγούδησαν µαζί την αγαπηµένη επιτυχία "Ζήλεια µου" µε τους θαµώνες να τις συνοδεύουν. Ο Φώτος περήφανος για την υπέροχη φωνή της συζύγου του, δεν σταµάτησε στιγµή να τη φωτογραφίζει µε το κινητό του. Η επόµενη µέρα βρήκε το ζευγάρι µε µεγάλη παρέα στη Λεµεσό και συγκεκριµένα στο µαγαζί "Όλα ελληνικά" όπου διασκέδασαν µέχρι πρωίας. Η Νικολέττα λόγω των υποχρεώσεών της στη σειρά "Συµµαθητές" αποχωρίστηκε το σύζυγό της, αφού έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα το πρωί της προηγούµενης Τρίτης

Tags Νικολέτα Καρρά, φωτος πιττατζης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1042 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4349 s // Total time: 3.5391 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X