Keep Young and Beautiful Instant Firming Beauty Shot


Keep Young and Beautiful Instant Firming Beauty Shot

Κυκλοφορεί και στην Κύπρο!

Ένα ευχάριστο τριήμερο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο στην όμορφη Στοκχόλμη και συγκεκριμένα στο φημισμένο χώρο τέχνης Artipelag. Πάνω από 100 άτομα -διευθυντές, αρχισυντάκτες, αλλά και beauty editors- περιοδικών, εφημερίδων και ιστοσελίδων από την Ευρώπη, την Αυστραλία, την Ασία, και την Αμερική γιόρτασαν τα 15χρονα της REN clean skincare σε μία εκδήλωση στην οποία παρουσιάστηκε το καινούργιο προϊόν της εταιρείας Keep Young and Beautiful Instant Firming Beauty Shot. Το προϊόν κυκλοφορεί στην αγορά της Κύπρου από την εταιρεία  Γ.Α Σταμάτης σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Το προϊόν
Oρός σε μορφή τζελ που συσφίγγει άμεσα, ανορθώνει και τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την θεαματικά πιο λεία, πιο σφιχτή και πιο νέα. Ένα υγρό πλέγμα από υαλουρονικά οξέα, που ενισχύουν το δέρμα συσφίγγοντας το και ενθαρρύνουν την ελαστίνη να αναμορφώσει την επιδερμίδα σε βάθος χρόνου. Αποτελέσματα από την πρώτη χρήση.
• 83%* των γυναικών είπαν ότι ένιωσαν το δέρμα τους πιο σφικτό 30 λεπτά μετά την εφαρμογή και 90%* είπαν ότι ένιωσαν το δέρμα τους ακόμα πιο σφιχτό μετά από 6 ώρες.
• 87%* των γυναικών είπαν ότι ένιωσαν το δέρμα τους ανορθωμένο 30 λεπτά μετά την εφαρμογή και  το 87%  εξακολούθησε να αισθάνεται το ίδιο μετά από 6 ώρες.
• Σε κλινική μελέτη που διεξήχθη από δερματολόγο, το 100%* των γυναικών παρουσίασε βελτίωση στην  απαλότητα της επιδερμίδας μετά από 30 λεπτά και το 87%* συνέχισε να δείχνει βελτίωση μετά από 6 ώρες.
Για όλους τους τύπους δέρματος.
*Αξιολόγηση σε 30 γυναίκες
Τύπος δέρματος: Όλοι οι τύποι
30ml / 1.02 fl oz

Τι λέει η επιστήμη
Το Instant Firming Beauty Shot έχει δημιουργηθεί από ένα συνδυασμό φυκολλοειδών (phycolloids) και δύο διαφορετικών υαλουρονικών οξέων. Τα υαλουρονικά οξέα δουλεύουν μαζί για να επιφέρουν τόσο βραχυπρόθεσμες όσο και μακροπρόθεσμες βελτιώσεις στην ελαστικότητα του δέρματος. Το υαλουρονικό 1 λειτουργεί σαν αγγελιοφόρος των κυττάρων επικεντρωμένο στη βελτίωση της συνοχής τους η οποία προκαλεί την άμεσης σύσφιξη και ανόρθωση. Το υαλουρονικό 2 δουλεύει βαθύτερα σε συνδυασμό με τους δερματικούς ινοβλάστες, για να ενισχύσει την παραγωγή της ελαστίνης και να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος.

Το αποτέλεσμα
Το δέρμα φαίνεται θεαματικά ανορθωμένο, πιο σφιχτό και πιο νεανικό από την πρώτη χρήση.

Τρόπος Χρήσης
Εφαρμόστε δύο ή τρεις σταγόνες σε καθαρό δέρμα και ακολουθήστε με ενυδατική. Εφαρμόστε ξανά πάνω από την ενυδατική ή το make up κατά τη διάρκεια της ημέρας, όποτε το χρειάζεστε -όταν το εφαρμόζετε πάνω από το μακιγιάζ ταμπονάρετε ελαφρά το προϊόν πάνω στο πρόσωπο μέχρι να απορροφήσει (μην το τρίβετε).

Tη βραδιά των 15 χρόνων της εταιρείας Ren παρουσιάστηκε το νέο προϊόν Keep Young and Beautiful

Το νέο προϊον Keep Young and Beautiful που ήδη κυκλοφορεί στην κυπριακή αγορά.

 

Tags ren Keep Young and Beautiful Instant Firming Beauty Shot, REN, Keep Young and Beautiful Instant Firming Beauty Shot, beauty, Ομορφια, προσωπο, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1544 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2076 s // Total time: 2.3619 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X