Στο σπίτι της Κωνσταντίνας Ευριπίδου [πλούσιο φωτογραφικό υλικό]


Στο σπίτι της Κωνσταντίνας Ευριπίδου [πλούσιο φωτογραφικό υλικό]

Τι λέει για το διαμέρισμά της στη Λεμεσό;

Τα τελευταία 10 χρόνια βρίσκοµαι µεταξύ Λεµεσού και Λευκωσίας και έχω µάθει να εκτιµώ την οµορφιά της κάθε πόλης. Δε σου κρύβω, όµως, ότι η Λεµεσός µε χαλαρώνει και µε αναζωογονεί και κατά συνέπεια µε κάνει να νιώθω πιο όµορφα…

Δεν περνώ όσο χρόνο θα ήθελα στο σπίτι, αφού δεν µου το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις µου, όµως φροντίζω να το απολαµβάνω, έστω και τις λίγες ώρες που του αφιερώνω. Με µια ταινία, ένα ποτήρι κρασί, µαγειρεύοντας στην κουζίνα, σερφάροντας στο διαδίκτυο, µε ένα περιοδικό στο τζάκι το χειµώνα ή στο µπαλκόνι το καλοκαίρι.

Η κάθε γωνιά αυτού του σπιτιού είναι σηµαντική για µένα, γιατί φτιάχτηκε µε το δικό µου στυλ και µε πολλή αγάπη. Λατρεύω τη διακόσµηση κι αυτό µε βοηθά (αλλά και µε παρασύρει) να αλλάζω συχνά γωνιές, αναλόγως εποχής και διάθεσης.

Με εκφράζει απόλυτα αυτή η µοντέρνα εκδοχή του κλασικού που κυριαρχεί στις ηµέρες µας, αλλά προσθέτω πάντα το δικό µου στοιχείο που είναι η απλότητα, κυρίως στα χρώµατα αλλά και τα bohemian αντικείµενα.

Στο σπίτι µου δεν υπάρχουν φανταχτερά υφάσµατα και χρώµατα, τα βρίσκω υπερβολικά και κάπως νεοπλουτίστικα. Επίσης, δεν µ' αρέσουν τα µάρµαρα και οι γρανίτες, ούτε το κόκκινο χρώµα, τα βρίσκω πολύ ψυχρά. Αποφεύγω κρυστάλλινα και γενικά γυάλινα αντικείµενα, χωρίς να είµαι εναντίον. Απλά πάντα µ' ενδιαφέρει η ζεστασιά και η ατµόσφαιρα που δηµιουργεί ένας χώρος.

Μισώ την ακαταστασία και την ακαθαρσία, αλλά δεν είµαι υπερβολική. Καθαρίζω και τακτοποιώ τα πάντα όταν είµαι στο σπίτι, λειτουργεί κάπως αγχολυτικά πάνω µου. Φυσικά πολλές φορές έχω και βοήθεια.

Περνώ αρκετό χρόνο στην κουζίνα, είµαι σχετικά καλή µαγείρισσα, λατρεύω το καλό µαγειρευτό φαγητό. Σπεσιαλιτέ µου είναι το κοτόπουλο µε σάλτσα µάνγκο στο φούρνο.

Απολαµβάνω την ασφάλεια και τα όνειρα που προσφέρει η αρχή του έγγαµου βίου. Διαφορετική δεν θα έλεγα ότι είναι η ζωή µας, γιατί µε τον Νεκτάριο συζούσαµε ήδη για µεγάλο διάστηµα κι η σχέση µας ήταν ώριµη και σταθερή, σχεδόν από την αρχή.

Λατρεύω τα παστέλ χρώµατα που είναι και φέτος στη µόδα, καθώς και τα αγαπηµένα µου bohemian floral, που τα επιλέγω κάθε άνοιξη και καλοκαίρι, ανεξαρτήτως αν είναι µέσα στις κυρίαρχες τάσεις ή όχι.

Το Fashion Workshop µου στη Λεµεσό είναι το όνειρο που είχα εδώ και χρόνια και είναι πλέον η κυριότερη επαγγελµατική µου ενασχόληση. Αφορά µαθήµατα styling αλλά και ανάπτυξης του προσωπικού στυλ, συµπεριφοράς, φωτογραφικής πόζας, πασαρέλας, µακιγιάζ, ενώ προσφέρει και τα κατάλληλα εφόδια για όσα κορίτσια θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά µε το µόντελινγκ. Πάει πάρα πολύ καλά έτσι έχουµε επεκταθεί και στη Λευκωσία, σε ένα µοναδικό χώρο κάτι σαν εργαστήρι µόδας και κυρίως σχολή µόντελινγκ και µαθηµάτων θηλυκότητας.

Η τηλεόραση δεν είναι το κύριο µέληµά µου αυτή τη στιγµή. Έχει ήδη ξεκινήσει η νέα µου εκποµπή στο ραδιόφωνο, για την οποία είµαι πολύ ενθουσιασµένη. Είναι ένα ραδιοφωνικό µαγκαζίνο, µε ωραία µουσική και ατµόσφαιρα, κινείται µεταξύ µόδας και lifestyle (όχι κουτσοµπολίστικο), µε διάφορες θεµατικές ενότητες και συνεντεύξεις προσώπων που δεν είναι κατ' ανάγκη διάσηµοι ή αναγνωρίσιµοι, αλλά που έχουν ένα εξαιρετικά σηµαντικό έργο να επιδείξουν.

Μέσα στα όνειρά µου είναι να αποκτήσω τη δική µου οικογένεια, αλλά και να επιτύχει το προσωπικό µου εργαστήρι µόδας.           

Πηγή: περιοδικό "ΟΚ!"

Δείτε τις φωτογραφίες στην πιο πάνω gallery

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Σπιτι, λεμεσος, περιοδικό ΟΚ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7764 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2268 s // Total time: 3.0032 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X