Έμιλυ Κολιανδρή: Nέες εικόνες στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης


Έμιλυ Κολιανδρή: Nέες εικόνες στον έκτο μήνα εγκυμοσύνης

Πλάι της πάντα ο σύζυγος της Χρήστος Λούλης

Διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας το δεύτερο παιδί της. Η Έμιλυ Κολιανδρή, η γλυκιά ηθοποιός και σύζυγος του Χρήστου Λούλη, παραδίδει μαθήματα στιλ με τα looks που επιλέγει για τις εμφανίσεις της. Η Έμιλυ δίνει ψήφο στην άνεση, μια άνεση που είναι απαραίτητη στην κατάστασή της. Στις εμφανίσεις της, όπως και στην πιο πρόσφατη απ’ αυτές, επιλέγει φαρδιά πανωφόρια και μονόχρωμα, μαύρα κυρίως, σύνολα, που της επιτρέπουν να νιώθει βολικά και  ζεστά, ενώ παράλληλα δεν της στερούν πόντους από την κομψότητα και το modern chic style που την χαρακτηρίζει.

Στην πρεμιέρα της παράστασης "Φαέθων", όπου βρέθηκε με τον σύζυγό της, επέλεξε μια ασπρόμαυρη μακριά ζακέτα με prints την οποίο συνδύασε ιδανικά με μαύρο παντελόνι, μαύρη φαρδιά μπλούζα και δερμάτινες μπότες. Όπως συμβουλεύει και η στιλίστρια των διασήμων, Rachel Zoe, "Η έγκυος πρέπει να νιώθει άνετη με τα ρούχα της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το look της πρέπει να την καταπιεί" και γι’ αυτό προτείνει τον συνδυασμό κολάν ή στενά παντελόνια με τουνίκ, φαρδιές μπλούζες και jacket (ή ζακέτες) στο πάνω μέρος.

Μια συμβουλή δηλαδή που φαίνεται ότι η Έμιλυ Κολιανδρή, χωρίς προφανώς να έχει συμβουλευτεί τη Zoe, έχει εφαρμόσει ιδανικά!
 

Tags Εμιλη Κολιανδρή, χρηστος λουλης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2447 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2311 s // Total time: 3.4759 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X