Πώς θα καταλάβετε ότι είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί σας;


Πώς θα καταλάβετε ότι είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί σας;

Αυτά είναι τα σημάδια αγάπης και ενδιαφέροντος 

Θέλει να περνάει χρόνο μαζί σας. Η εργασία, ο γονεϊκός ρόλος και άλλες υποχρεώσεις μειώνουν τον χρόνο που περνάτε μαζί. Η προσπάθεια όμως του συντρόφου σας να εκμεταλλευτεί για τη σχέση σας τον χρόνο που σας μένει αποτελεί και έναν σοβαρό λόγο που μια σχέση παραμένει επιτυχημένη μέσα στον χρόνο.

Ρωτάει πώς ήταν η μέρα σας. Με μια τόσο απλή ερώτηση μπορεί να εισπράξετε πραγματικό ενδιαφέρον και στήριξη για μια δύσκολη συχνά καθημερινότητα.

Σας εμπιστεύεται. Δεν χρειάζεται να σας ελέγχει αν αργήσατε ή να παρακολουθεί το κινητό σας για να νιώσετε ότι νοιάζεται. Η εμπιστοσύνη δείχνει πραγματική φροντίδα και πίστη, όχι μόνο στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, αλλά και στην ίδια τη σχέση.

Σέβεται τις επιθυμίες και τις απόψεις σας. Οι ιδέες σας πρέπει να είναι σεβαστές ακόμα κι αν είναι αντίθετες σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Δύο διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να έχουν μια πετυχημένη σχέση, εάν υπάρχει σεβασμός και αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Σας υπολογίζει στις αποφάσεις του. Σε ένα ζευγάρι είστε δύο και όχι μόνο ένας. Οι αποφάσεις λοιπόν θα πρέπει να συζητιούνται και να είναι κοινές. Αυτό αφορά όχι μόνο σοβαρές αποφάσεις, όπως τα οικονομικά, αλλά και καθημερινές αποφάσεις, όπως μία έξοδος.

Σας δείχνει οικειότητα. Η εγγύτητα είναι πολύ σημαντική. Ένα απλό άγγιγμα, το κράτημα του χεριού, ένα χάδι κ.ά. δείχνουν την ανάγκη για επαφή και την άνεση της οικειότητας σε ένα ζευγάρι.

Σας κοιτάζει. Η μη λεκτική επικοινωνία ενός ζευγαριού είναι ζωτικής σημασίας. Φαίνεται μέσα στην καθημερινότητα, όταν σας κοιτάζει ενώ μιλάτε, με ένα βλέμμα όταν είστε μαζί με φίλους, όταν τα μάτια σας συναντιούνται για δευτερόλεπτα ενώ δεν έχετε κάτι να «πείτε» εκείνη τη στιγμή. Αποτελεί έναν δυνατό επικοινωνιακό και εκφραστικό δεσμό ανάμεσά σας.

Θέλει να μιλάτε για το παρελθόν σας. Συχνές διηγήσεις από στιγμές που ζήσατε μαζί, ταξίδια που κάνατε και χαρούμενες στιγμές που μοιραστήκατε, ενισχύουν το δεσμό σας και φανερώνουν τη διάθεση που υπάρχει να ξαναζήσει μαζί σας καινούριες απολαυστικές εμπειρίες.

Σας υπερασπίζεται. Σας προσέχει και δε διστάζει να χαλάσει τη δική του ηρεμία για να σας υπερασπιστεί, ενώ αν κάποιος σας επιτεθεί μπαίνει μπροστά για να σας προστατεύσει; Ο σύντροφός σας νοιάζεται πραγματικά για εσάς και στηρίζει τη σχέση σας.

Σας κάνει να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Ο σύντροφος που σας αγαπά αληθινά θα πρέπει να σας τονώνει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση. Η συμπεριφορά του θα πρέπει να σας δείχνει εκτίμηση και να σας ενισχύει θετικά. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν διαφωνίες ή καυγάδες. Θα έρθουν και δύσκολες στιγμές όπως είναι φυσικό στη ροή της καθημερινότητας. Όμως δεν θα σας μειώσει και δεν θα σας χαρακτηρίσει. Θα εξακολουθήσει και από έναν καυγά να πιστεύει σε εσάς και να το δείχνει.

Tags ερωτας, ζευγαρι, ΠΑΘΟΣ, ΡΟΥΤΙΝΑ, ΣΗΜΑΔΙΑ, ενδιαφέρον, ΖΗΛΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9258 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4142 s // Total time: 2.3400 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X