Σικάγο: Συνέλαβαν φοιτητή που... την είδε «κύριος Γκρέι»


Σικάγο: Συνέλαβαν φοιτητή που... την είδε «κύριος Γκρέι»

Έβγαλε τη ζώνη του και άρχισε να μαστιγώνει τη συμφοιτήτριά του, που τον κάλεσε στο δωμάτιό της.  

Στη σύλληψη του φοιτητή Μοχάμαντ Χοσέιν, με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης, προχώρησαν οι Αρχές στο Σικάγο.

Σύμφωνα με το πόρισμα του εισαγγελέα, ο 19χρονος θέλησε να προβεί σε αναπαράσταση της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι», δίχως όμως τη συναίνεση της παρτενέρ του.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που επιχειρείται κάτι ανάλογο. Η συγκεκριμένη ταινία ανάβει τα πάθη. Είναι τολμηρή, ξεχωριστή και αρκετά προκλητική. Το πρόβλημα εντοπίζεται, όταν η κινηματογραφική πραγματικότητα μεταφέρεται στην... πραγματική ζωή. Και όταν συμβαίνει αυτό, η κατάσταση περιπλέκεται!

Το θύμα του Μοχάμαντ Χοσέιν είναι μία συνομήλικη του, η οποία σπουδάζει στην ίδια σχολή. Σύμφωνα με το αρχικό πόρισμα του εισαγγελέα, ο Χοσέιν θέλησε να κάνει μια αναπαράσταση του σεναρίου της ταινίας.

Ο 19χρονος φοιτητής φέρεται να προσκλήθηκε από τη νεαρή γυναίκα στο δωμάτιό της. Σε καμία περίπτωση, όμως, εκείνη δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη που θα είχε η συγκεκριμένη ιστορία. Η 19χρονη κοπέλα βρέθηκε δεμένη, γυμνή και με εμφανή τα σημάδια βίας στο κορμί της.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το θύμα συναίνεσε στην επίσκεψη του Χοσέιν στο δωμάτιό της, αλλά η κακοποίηση που δέχτηκε δεν είχε τη σύμφωνη γνώμη της. Στην ομολογία της υποστήριξε ότι έβγαλε όλα τα ρούχα της, εκτός από το εσώρουχό της, πριν βρεθεί δεμένη χειροπόδαρα από τον Χοσέιν. Ο 19χρονος φοιτητής φαίνεται να αφαίρεσε τα εσώρουχα της κοπέλας και με τη δερμάτινη ζώνη του, άρχισε να τη χτυπάει. Στην ουσία τη μαστίγωνε.

Ο Χοσέιν συνελήφθη με την κατηγορία του κακουργήματος, ενώ η εγγύηση που όρισε το δικαστήριο ανέρχεται στα 500 χιλιάδες δολάρια. Σύμφωνα με το ιατρικό πόρισμα, το θύμα υπέστη μεγαλύτερη κακοποίηση απ' ότι η πρωταγωνίστρια της ταινίας "50 αποχρώσεις του γκρι", ενώ το μαρτύριό της τελείωσε, όταν στο δωμάτιο μπήκε η συγκάτοικός της και κάλεσε σε βοήθεια.
 

Tags 50 Shades of Grey


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3151 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3279 s // Total time: 2.6430 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X