Η καλή μέρα στα Μarks & Spencer φαίνεται


Η καλή μέρα στα Μarks & Spencer φαίνεται

Στα Marks & Spencer το πρωϊνό είναι η αφετηρία μιας νέας μέρας που θα σας γεμίσει με νόστιμες βρετανικές γεύσεις.

Μια επίσκεψη στο τμήμα τροφίμων θα σας δελεάσει. Μπορείτε να βρείτε αλμυρές και γλυκές λιχουδιές όπως scones που είναι μαλακά ψωμάκια βουτύρου, απλά ή με διάφορες γεύσεις, γαλλικού στυλ σφολιάτες με βερίκοκο και σοκολάτα, muffins, cross buns,  Scotch pancakes και διάφορα ψωμιά που θα σας εξιτάρουν. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα σε αεροστεγείς συσκευασίες που διατηρούνται για περισσότερες ημέρες ή στην κατάψυξη.

Η μεγάλη ποικιλία από αρωματικούς καφέδες, ζεστή σοκολάτα, κακάο, χυμούς είναι ό,τι πρέπει για το ξεκίνημα της ημέρας. Η μεγάλη ποικιλία από τσάγια, ελαφριά ή πιο δυνατά στη γεύση από τους καλύτερους κήπους τσαγιών σε όλο τον κόσμο, θα συνοδεύσουν ότι αποφασίσετε να απολαύσετε για πρωινό:  δημητριακά με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα ή δημητριακά με κομματάκια σοκολάτας, όλα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δημητριακών ή scones  βουτύρου αλειμμένα με μαρμελάδα από μια  γκάμα μαρμελάδων που μόνο τα Μ&S ξέρουν να φτιάχνουν.

Αν πάλι θέλετε ένα θρεπτικό πρωινό και υγιεινές λύσεις, στα Μ&S οι επιλογές είναι πολλές. Δοκιμάστε porridge ή ένα δοχείο από το breakfast fruit με αποξηραμένα φρούτα σε φρουτοχυμό ή τα oatcakes με το αγαπημένο σας τυρί. H μεγάλη ποικιλία muesli και δημητριακών με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, αλεσμένο λιναρόσπορο, ηλιόσπορους και κολοκύθα είναι πλούσια και υψηλή σε φυτικές ίνες. Mε  ένα άγγιγμα μελιού θα τους δώσει μια υπέροχη γλυκύτητα.

Και αν έχετε τη συνήθεια να συνοδεύετε τον καφέ με ένα μπισκότο, τότε σας υποσχόμαστε μια γευστική πρόκληση από digestive ή  με παραδοσιακά shortbread.

Tα Marks & Spencer Food αποτελούν μια από τις πλέον δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων των M&S παγκοσμίως. Έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια καταναλωτές χάρη στην άριστη ποιότητα και τις μοναδικές γεύσεις τους. 

Tags πρωινο, Marks & Spencer


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0681 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4567 s // Total time: 3.5248 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X