Δε θέλετε να φορέσετε λευκό νυφικό; Ο Zac Posen έχει τη λύση


Δε θέλετε να φορέσετε λευκό νυφικό; Ο Zac Posen έχει τη λύση

Θα θυμάστε ενδεχομένως το έργο τέχνης που έφερε την υπογραφή του Elie Saab, και προοριζόταν για κάποια νύφη που θα κάνει παραμυθένιο γάμο, ή απλώς για κάποιον συλλέκτη που θέλει να έχει στην κατοχή του τέτοιου είδους ρούχα.

Πριν από μερικές μέρες, όσο περίεργο και αν μπορεί να ακουστεί είδαμε ακόμα μία εκδοχή αυτού του ονειρεμένου νυφικού. Ο Zac Posen έκλεισε την πασαρέλα της χειμερινής του συλλογής στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με ένα φόρεμα που μας θύμισε πολύ έντονα το λευκό, ιριδίζον νυφικό του Elie Saab. Πρόκειται για μία κόκκινη, στράπλες τουαλέτα η οποία είναι σαν να σχεδιάστηκε για να γίνει το αντίπαλο δέος του αγαπημένου μας νυφικού. Το πάνω μέρος της είναι σαν κορσές, που καταλήγει σε ένα τρίγωνο, το οποίο όλως περιέργως μας παραπέμπει σε σιλουέτες που θυμίζουν κάτι από μεσαίωνα, ενώ παράλληλα τονίζει ιδιαίτερα την καμπύλη της μέσης. Το κάτω μέρος αντίθετα, έχει πολύ έντονο όγκο, παραπέμποντάς μας και αυτό στον 18ο αιώνα και τη Μαρία Αντουανέτα, που επέμενε να τονίζει τους γοφούς της με εσωτερικούς, μεταλλικούς σκελετούς που έφταναν και τα δύο μέτρα. Πίσω στο σήμερα όμως, το εν λόγω φόρεμα σχεδιάστηκε για έναν γάμο διαφορετικό από τους άλλους -εμείς ξέρουμε πολλές που θα τολμούσαν να το φορέσουν- ή για το κόκκινο χαλί. Δε σας κρύβουμε ότι θα θέλαμε πολύ να το δούμε -σωστά- φορεμένο από κάποια ηθοποιό στην επερχόμενη τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Δεν ξέρουμε αν θα μας εντυπωσιάσει όσο μας εντυπωσίασε πάνω στην πασαρέλα που το φόρεσε η Naomi Campbell, σίγουρα όμως το θέαμα δε μπορεί παρά να είναι ευχάριστο.

Κλείνοντας, να πούμε πως η συγκεκριμένη συλλογή του Zac Posen ήταν μία από τις αγαπημένες μας, μέχρι στιγμής. Αν και σε κάποια σημεία μας θύμισε κάτι από Givenchy, οι γραμμές, τα χρώματα και το ύφος ήταν απόλυτα ισορροπημένα ανάμεσα στη λεπτότητα και τον δυναμισμό που μπορεί να κρύβει μία γυναίκα. Φούστες, φορέματα και αέρινα υφάσματα, συνυπήρχαν άψογα με tailored ταγέρ και παντελόνια. Από όλα όμως όσα είδαμε, εκτός από το κόκκινο φόρεμα που έκλεισε τη συλλογή, οφείλουμε να ομολογήσουμε για ακόμα μία φορά, πως ο Zac Posen έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, στα βραδινά σύνολα.

Tags zac posen, Νυφικο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7831 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2636 s // Total time: 2.0467 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X