Τα μπισκότα του Μαρίνου


Τα μπισκότα του Μαρίνου

Σαν έργα τέχνης!

Πάντα έψαχνε να βρει και να ενθουσιαστεί από κάτι γλυκό μεν, αλλά, διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Αγόραζε από παντού, όμως, συναντούσε τα ίδια και παρόμοια πράγματα με παρόμοιες γεύσεις. Έτσι αποφάσισε να τα φτιάχνει ο ίδιος… όπως ακριβώς τα ήθελε!
First, please the eye!

Σαν graphic designer η δουλειά του Μαρίνου Μαρίνου έχει να κάνει με την εικόνα. Έτσι και σε οτιδήποτε άλλο υπάρχει γύρω μας, γνωρίζει πως πρώτα, πρέπει να ικανοποιηθεί το μάτι!  Άρχισε, λοιπόν να βάζει τη δική του πινελιά σε ό,τι έφτιαχνε.
Ποιος του έμαθε τα βασικά;

Μεγάλωσε σε ένα σπίτι που το φαγητό και τα γλυκά έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα της οικογένειας. Τη μαγεία, πρώτα της μαγειρικής και αργότερα της ζαχαροπλαστικής, τη γνώρισε μέσα από τα φαγητά της μητέρας και της γιαγιάς καθώς και τον τρόπο ετοιμασίας τους. Αργότερα όταν άρχισε ως έφηβος τα καλοκαίρια να δουλεύει σε εστιατόρια και ξενοδοχεία μάθαινε από επαγγελματίες σεφ τα πολύτιμα μυστικά τους. Έτσι, όταν άρχισε δειλά-δειλά να δοκιμάζει μόνος στο σπίτι να φτιάχνει αυτά που έβλεπε, τους πρόσθετε μπόλικη φαντασία, γούστο και μεράκι και δημιουργούσε κάτι φανταστικό. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags μαρινος μαρινου, μπισκότα, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8460 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2350 s // Total time: 3.0810 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X