Στην εντατική 26χρονος μετά απο τροχαίο στη Λεμεσό


Στην εντατική 26χρονος μετά απο τροχαίο στη Λεμεσό

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Νοσοκομείο Λεμεσού, νοσηλεύεται 26χρονος, ύστερα από σύγκρουση του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε με άλλα δύο αυτοκίνητα στη Λεμεσό.  

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 11.40μ.μ., στην οδό Γεωργίου Α΄, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος κάτοικος Λεμεσού, στο οποίο επέβαινε και ένας 27χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος, που είχε ως συνοδηγό 48χρονο.

Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, το αυτοκίνητο του 26χρονου κινήθηκε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος.

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες στα δύο πρώτα οχήματα. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου ο 27χρονος, ο 23χρονος και ο 48χρονος, έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.

Ο 26χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου, καθώς όπως διαπιστώθηκε υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κατάγματα δεξιού καρπού, δεξιού αστραγάλου και ρινός, ενώ φέρει και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Tags ασθενοφόρο, κυπρος, δυστύχημα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5517 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2204 s // Total time: 2.7721 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X