Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Παντρεύονται στην Λεμεσό!


Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Παντρεύονται στην Λεμεσό!

To ινκόγκνιτο ταξίδι στην μεγαλόνησο

Όχι μόνο κατάφεραν να διαλύσουν τα σύννεφα στη σχέση τους, αλλά όπως φαίνεται είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Πέντε χρόνια έρωτα κλείνουν το ερχόμενο καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και σκέφτονται να το γιορτάσουν με στέφανα και κουφέτα. Μπορεί αρκετοί να είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως πρώτα θα έρθει το μωρό και μετά ο γάμος, το ζευγάρι όμως είναι αποφασισμένο να κάνει την έκπληξη.

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα συγκατοίκησης και αρκετά σκαμπανεβάσματα, συνειδητοποίησαν πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλον. Πλέον όχι μόνο βλέπουν με καλό μάτι την ιδέα του γάμου, αλλά σκέφτονται μέσα στο 2015 να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμούν ο γάμος τους να γίνει στην Κύπρο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, μακριά από κάμερες και φωτογράφους.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε -όπως αποκαλύπτει το "YES!"- πως οι δυο τους υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποίησαν ένα ταξίδι αστραπή στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή. Το ζευγάρι κατέφθασε ινκόγκνιτο ενώ όσες μέρες παρέμειναν εκεί φρόντισαν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα να δρομολογήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους. "Οι δυο τους πήραν την απόφαση μετά τις γιορτές να παντρευτούν στη Λεμεσό" αποκαλύπτει στενός φίλος του ζευγαριού.

Λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων φρόντισαν να κάνουν μόνο τις αρχικές ρυθμίσεις, αφήνοντας τις τελικές στους γονείς του τραγουδιστή, οι οποίοι μένουν μόνιμα εκεί. Αναμφίβολα ο Μιχάλης και η Ζέτα βρίσκονται στην πιο ώριμη φάση της σχέσης του και μόνο έκπληξη δεν θα προκαλέσει αν μετά το γάμο τους επισκεφτεί και ο πελαργός.
 

Tags showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, ζετα μακρυπουλια, μιχαλης χατζηγιαννης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2438 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4110 s // Total time: 2.6548 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X