Το σοκ της μαμάς της Kim Κardashian όταν ο πρώην σύζυγός της ανακοίνωσε πως θα γίνει γυναίκα


 Το σοκ της μαμάς της Kim Κardashian όταν ο πρώην σύζυγός της ανακοίνωσε πως θα γίνει γυναίκα

H σοκαριστική ανακοίνωση του Bruce Jenner στην οικογένειά του πως βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής φύλου, έγινε αποδεκτή χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις από τους δικούς του ανθρώπους με μια μόνο εξαίρεση- την πρώην σύζυγό του, Kris Jenner, 59.

Σύμφωνα με το TMZ, η μητριαρχική και δυναμική μαμά των Kardashian «φρίκαρε» όταν ο πρώην ολυμπιονίκης ανακοίνωσε την απόφασή του. To σοκ ήταν τόσο μεγάλο που κατέρρευσε και οι κόρες της έσπευσαν να την συνεφέρουν. Ε, δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο ο πρώην σύζυγος και πατέρας των παιδιών σου να ανακοινώνει πως θα γίνει γυναίκα.

Ο Bruce είχε καλέσει συνάντηση ολόκληρης της οικογένειας για να τους ανακοινώσει τις σοβαρές του αποφάσεις τον περασμένο μήνα –μάλιστα όπως έγινε γνωστό η ανακοίνωση στα μέλη της οικογένειάς του βιντεοσκοπήθηκε για ένα ντοκιμαντέρ που θα παιχτεί σε επεισόδια και καταγράφει το ταξίδι της μετάβασης από άντρα σε γυναίκα!

Οι έντονες αλλαγές στην εμφάνιση του πατριού της Kim Kardashian, άλλωστε, τον τελευταίο καιρό είχαν προκαλέσει διάφορες εικασίες, όπως αποδεικνύεται όχι άδικα.

Τώρα όμως επιβεβαιώθηκε, πως ότι γραφόταν, δεν ήταν κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ο πρώην ολυμπιονίκης θέλει στ’ αλήθεια να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του ως γυναίκα.

Όπως επιβεβαίωσε ένας κοντινός φίλος της οικογένειας στο People: «Ο Bruce βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής φύλου, θα γίνει γυναίκα. Νιώθει επιτέλους χαρούμενος που το έχει αποδεχτεί τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του. Έχει πολύ καλή αντιμετώπιση από το περιβάλλον του και νιώθει πως αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να προχωρήσει σε κάτι τόσο σημαντικό».

Ο 65χρονος έχει απαθανατιστεί τον τελευταίο καιρό σε παπαράτσι φωτογραφίες όπου παρατηρούμε πως κάνει μανικιούρ, τα πόδια και τα χέρια του είναι τελείως αποτριχωμένα, ενώ έχει αποκτήσει πιο ζουμερά χείλη –προφανώς με τη βοήθεια κάποιον ενέσιμων ουσιών. Επίσης, έχει μακρύνει αισθητά τα μαλλιά του.

Μάλιστα, στο περιοδικό National Enquirer, δημοσιεύτηκε η πρώτη φωτογραφία που τον βλέπουμε με γυναικεία ρούχα –φορά κόκκινο φόρεμα και γόβες, ενώ επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του.

Η οικογένεια Kardashian-Jenner λαμβάνοντας όλα αυτά τα μηνύματα που προηγήθηκαν είχε τον χρόνο να τα αφομοιώσει και σιγά, σιγά να συνηθίσει την ιδέα πως ο Bruce δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος και να αποδεχτεί την απόφασή του.

«Διαχειρίστηκε πολύ έξυπνα και με πολύ σεβασμό αυτή τη μετάβασή του από άντρας σε γυναίκα», λέει η ίδια πηγή. Από το να σοκάρει τους γύρω του κάνοντας την αλλαγή και τις ανακοινώσεις από τη μία μέρα στην άλλη, οι αλλαγές ήταν συνεχείς αλλά μικρές, και αυτό έκανε την οικογένεια να είναι προετοιμασμένη για το τι θα ακούσει όταν τελικά αποφάσισε να κάνει την επίσημη ανακοίνωση σε όλους τους δικούς του, ένα μήνα πριν. «Είχε βέβαια μιλήσει ήδη ανοιχτά σε όσους ήταν πιο κοντά του. Έχει περάσει μια πολύ σκοτεινή περίοδο και είναι ευχάριστο πως πλέον βλέπει φως στην άκρη του τούνελ», δηλώνει ο ίδιος άνθρωπος.

Εμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι πως ακόμα και η τόσο προσωπική εξομολόγηση στους δικούς του βιντεοσκοπήθηκε και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως υλικό σε ντοκιμαντέρ που θα καταγράψει τη διαδικασία της αλλαγής φύλου του Bruce Jenner. Όλα προς πώληση πια αυτή η οικογένεια;

Tags kim kardashian, Bruce Jenner


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5256 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3739 s // Total time: 2.8994 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X