Ελένη Μενεγάκη: Τι εξομολογείται για το μωρό που περιμένει;


Ελένη Μενεγάκη: Τι εξομολογείται για το μωρό που περιμένει;

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και, όπως είναι φυσικό συζητιέται όσο κανένα πρόσωπο τόσο στα media, όσο και από τον απλό κόσμο, που την αγαπά και την στηρίζει τόσα χρόνια.

Η παρουσιάστρια, παρά το γεγονός ότι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, δεν έχει μιλήσει ποτέ ξεκάθαρα για εγκυμοσύνη, αλλά τα υπονοούμενα στην υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής τη «μαρτυρούν». Το περιοδικό You αποκαλύπτει όλα όσα εξομολογήθηκε η ίδια σε οικείο της πρόσωπο.

«Ο Μάκης είναι ο άνθρωπός μου και μαζί του νιώθω ασφάλεια, αν δεν είχα τον Μάκη τι θα έκανα…», φαίνεται να λέει και να προσθέτει: «Νιώθω σαν να είμαι είκοσι χρόνων. Έχω μεγαλύτερη αγωνία από ό,τι είχα στο πρώτο μου παιδί ».

«Στα 45 της χρόνια αποφάσισε να κάνει το ομορφότερο δώρο αγάπης στον αγαπημένο της, που θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη και ήρεμη», αποκαλύπτει στο ίδιο έντυπο φίλος της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου.

Η παρουσιάστρια φαίνεται να αδιαφορεί για την εικόνα της, για τα κιλά που έχει πάρει, για το εάν αντικαθιστά on air τις ψηλοτάκουνες γόβες της με σαγιονάρες ή ακόμα κι όταν περπατά ξυπόλυτη στο πλατό και τα μηχανάκια της AGB παίρνουν φωτιά!

Tags ελενη μενεγακη, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3963 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3313 s // Total time: 2.7277 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X