Μάρκος Σεφερλής: Παραδέχεται το λάθος που έκαναν στο πρωινό και έπεσαν τα νούμερα


Μάρκος Σεφερλής: Παραδέχεται το λάθος που έκαναν στο πρωινό και έπεσαν τα νούμερα

Τέσσερις μήνες πέρασαν από τότε που ανέλαβε τα ηνία της παρουσίασης της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Αντ1 και ο Μάρκος Σεφερλής κάνει ένα μικρό απολογισμό μέσα από πρόσφατη συνέντευξή του. Ο οικοδεσπότης του «Mega με Μία» μιλάει για τα λάθη που δε θα έκανε ξανά, για το αν μπερδεύει το θέατρο με το πρωινό και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Δε νιώθω ότι έχω κάνει λάθη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι αλάνθαστος… Ίσα-ίσα είμαι πολύ ανασφαλής σε ό,τι κάνω στην καριέρα μου μέχρι να δω το τελικό προϊόν να βγαίνει στον αέρα, είτε πρόκειται για τηλεόραση είτε για θέατρο. Δεν σημαίνει, βέβαια, πως με ό,τι καταπιάνομαι στέφεται με επιτυχία, αλλά το πρωινό κατάλαβα ότι είναι κάτι τυποποιημένο και δεν μπορεί να αλλάξει…

Δοκίμασα, λοιπόν, πράγματα, συνεχίζω να δοκιμάζω, με σκοπό να γίνει καλύτερο, προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν πως ο κεντρικός παρουσιαστής -τώρα πια- είναι λίγο διαφορετικός από αυτούς που είχαν. Η ομάδα του “Mega με Μία” είναι σχεδόν η ίδια, εγώ είμαι ένα προϊόν συγκεκριμένο που έχω καταθέσει ψυχή τόσα χρόνια σε αυτό που κάνω, έχω δημιουργήσει ένα στυλ που αγαπά ο κόσμος κι αν γυρίσει να μας δει πρέπει να υπάρχει λόγος…

Έπρεπε, λοιπόν, να προσαρμόσουν το προϊόν επάνω μου, όπως και εγώ με τη σειρά μου προσαρμόστηκα στις διάφορες ενότητες της εκπομπής. Ένα λάθος, βέβαια, που έγινε ξεκινώντας στις τρεις εβδομάδες και βλέποντας τα πολύ ανεβασμένα νούμερα στα γυναικεία κοινά -που ήταν και το ζητούμενο- ήταν να γεμίσουμε την εκπομπή με γυναικεία θέματα. Δεν καταλάβαμε -και εγώ πιο άπειρος ακόμα από όλους- πως οι γυναίκες αυτές μας παρακολουθούσαν από την αρχή που σημαίνει ότι ήδη περνούσαν καλά και δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνουμε αλλαγές, όπου εγώ σε αυτές τις ενότητες δεν υπήρχα πουθενά… Τα χειρίστηκε, βέβαια, η Έλενα πολύ ωραία, αλλά άρχισε να χάνεται ο Σεφερλής. Όταν αντιληφθήκαμε τον κίνδυνο και χάσαμε στα νούμερα αρχίσαμε να κάνουμε διάφορες κινήσεις πανικού, με καλή διάθεση από όλους να γίνουν υποχωρήσεις γιατί, στο ξαναείπα, δεν είμαι αλάνθαστος», παραδέχεται στο You και την Τζώρτζια Συρίχα.

Φοβήθηκε ότι θα μπέρδευε το θέατρο με το πρωινό; «Όχι, το είχα ξεκαθαρίσει. Από την αρχή είπα πως δε θα κάνω μεταμφιέσεις, ήξερα πως είναι η εκπομπή, έλεγα ότι θα φέρω έναν άλλο αέρα στην παρουσίαση και θα είχαμε περισσότερη ψυχαγωγία. Εξάλλου, έπρεπε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να καταλάβουν και οι υπεύθυνοι της εκπομπής ποιος είναι ο ρόλος μου. Δε θέλω να είμαι σε όλα τα θέματα, θέλω να μοιράζονται οι ρόλοι. Λένε ότι κάνω one man show όμως εγώ ποτέ δεν το είδα έτσι. Μόλις είδαμε ότι κάνει “κοιλιά” επαναφέραμε την εκπομπή όπως την ξεκινήσαμε, με παιχνίδια και πολύ χιούμορ, κάτι που μας διαφοροποιούσε από τους άλλους. Έχουμε αρχίσει να είμαστε από πάνω, άσχετα αν κάποιοι προσπαθούν να το καλύψουν και λένε για νεανικά κοινά», εξομολογείται.

Όσο για το αν θα κοιτάζει τα νούμερα τηλεθέασης; Ο ίδιος είπε, καταλήγοντας: «Όχι, είναι λίγο άδικο για τους ανθρώπους που βλέπουν τηλεόραση αλλά δεν έχουν μηχανάκια να τους παραγκωνίζουμε. Εγώ θέλω να είναι ωραία η εκπομπή, οπότε δεν ρωτάω τι νούμερα κάναμε. Ακούω μόνο αν είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι. Οι συνεντεύξεις, για παράδειγμα, μας πάνε καλά, αν και αυτό συζητήθηκε πολύ».

Tags Μάρκος Σεφερλής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0682 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3852 s // Total time: 3.4534 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X