Το πολυτελές σπίτι της Δανάης Στράτου και του Γιάνη Βαρουφάκη στην Αίγινα! [εικόνες]


Το πολυτελές σπίτι της Δανάης Στράτου και του Γιάνη Βαρουφάκη στην Αίγινα! [εικόνες]

Εδώ περνάνε τα καλοκαίρια τους

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και που είναι ο νέος Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης ή Γιάνης όπως ο ίδιος θέλει να γράφει το όνομά του, δεν θα μπορούσε να μην έχει στο πλευρό του μια δυναμική γυναίκα. Την όμορφη εικαστικό, Δανάη Στράτου. 

Η Δανάη τυχαίνει να είναι και μέλος της πατρινής οικογένειας Στράτου, της Πειραϊκής Πατραϊκής. Έχει μια κόρη, την Εσμεράλντα κι έναν γιο το Νικόλα, τα οποία έχουν άριστες σχέσεις με τον Γιάννη Βαρουφάκη.  To σημείο που την ηρεμεί και που ανοίγουν οι ορίζοντές της, είναι το υπέροχο σπίτι της στην Αίγινα, στο οποίο κάνει τις διακοπές της κάθε χρόνο με την οικογένειά της.  "Το σπίτι μου στην Αίγινα είναι το σπίτι μου. Εδώ νιώθω ευτυχής και πλήρης. Με ηρεμεί, μου ανοίγει τη ματιά και την ψυχή. Όποτε είμαι εδώ και βλέπω τον ορίζοντα όλα μπαίνουν στη σωστή τους διάσταση" δηλώνει η ίδια ενώ επίσης λέει ότι "Το καλοκαίρι μου το ζω συνεχώς, χειμώνα-καλοκαίρι".

Όπως λένε άτομα που γνωρίζουν το νέο Υπουργό Οικονομικών και τη σύζυγό του τα ηλιοβασιλέματα στην Αίγινα δεν τα χορταίνουν ενώ και ο κύριος Βαρουφάκης δηλώνει λάτρης του νησιού και του "καταφυγίου" τους εκεί.  

Tags Γιάνης Βαρουφάκης, Δανάη Στράτου Βαρουφάκη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0118 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4102 s // Total time: 2.4220 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X