Νίκη Κάρτσωνα: Η μαμά μου δεν ήθελε να τα ξαναβρώ με τον Νίκο


Νίκη Κάρτσωνα: Η μαμά μου δεν ήθελε να τα ξαναβρώ με τον Νίκο

\"Δεν θέλω να διανοηθώ ότι δεν θα χωρίσεις\"

Η Νίκη Κάρτσωνα και η μαμά της Τζένη Κουκούτση έδωσαν μια κοινή συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ!" και το μοντέλο αποκάλυψε ότι μοιραζόταν τα πάντα για την προσωπική της ζωή με τη μητέρα της και ότι στην αρχή διαφωνούσε με την επανασύνδεση της με τον Νίκο Χατζή.

"Όταν τα ξαναβρήκα με τον Νίκο και το έμαθε η μητέρα μου, χωρίς να της το έχω πει, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: "Αρνούμαι να το πιστέψω. Δεν θέλω να διανοηθώ ότι δεν θα χωρίσεις". Κι αυτό δεν είχε να κάνει με τον χαρακτήρα του Νίκου, γιατι δεν τον γνώριζε, αλλά με το πόσο είχα ταλαιπωρηθεί όταν είχαμε χωρίσει. Από τη στιγμή όμως που τον γνώρισε, τον έχει σαν παιδί της" αποκάλυψε το μοντέλο.

Η μητέρα της διευκρίνισε: "Εγώ αυτό που της είχα πει όταν είχε χωρίσει από τον Νίκο (σ.σ.Χατζή) και στενοχωριόταν, ήταν: "Αν είναι να προχωρήσει αυτό το πράγμα, θα φανεί". Και να που ο χρόνος έδειξε ότι έπρεπε να είναι μαζί. Απλώς εκείνη, επειδή ήθελε να είναι σίγουρη για τα αισθήματα της, μου το έκρυψε όταν τα ξαναβρήκαν. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να τη βλέπω χαρούμεν και, όταν πια γνώρισα τον Νίκο και είδα τι παιδί είναι, δεν είχα καμία αντίρρηση. Δεν είμαι από τις μητέρες που θέλουν τα παιδιά τους κολλημένα πάνω τους. Θυμάμαι όταν η Νίκη αρραβωνιάστηκε με τον Νίκο, σταμάτησε πια να επικοινωνεί μαζί μου. Μέχρι τότε, χωρίς υπερβολή, με έπαιρνε και δέκα φορές την ημέρα τηλέφωνο. Να καίγομαι στη δουλειά, να είμαι ένα χέρι και να περιποιούμε τις πελάτισσες και με το άλλο να έχω το ακουστικό στο αυτί. Όταν πια κόπηκαν αυτά, χάρηκα, γιατί κατάλαβα ότι βρήκε έναν άνθρωπο να επικοινωνεί.

Tags showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, νικη καρτσωνα, Τζένη Κουκούτση, Νίκος Χατζής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3894 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3623 s // Total time: 2.7517 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X