Tom Cruise - Nicole Kidman: 14 χρόνια μετά βγήκαν στη δημοσιότητα τα πραγματικά αίτια του διαζυγίου τους


Tom Cruise - Nicole Kidman: 14 χρόνια μετά βγήκαν στη δημοσιότητα τα πραγματικά αίτια του διαζυγίου τους

Τι συνέβη;

Το 2015 θα δούμε να κάνει πρεμιέρα στο Sundance Film Festival το ντοκιμαντέρ που μιλάει για την σαϊεντολογία και κάνει αποκαλύψεις για ένα μέλος της, πολύ γνωστό σε εμάς.

Πρόκειται φυσικά για τον Tom Cruise, του οποίου η ζωή έχει μπει πολλές φορές στο μικροσκόπιο εξαιτίας της σαϊεντολογίας. Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο "Going Clear: Scientology and the Prison of Belief" και μεταξύ άλλων κάνει αρκετές αποκαλύψεις για τον Χολιγουντιανό σταρ. Μία από αυτές αφορά στην πρώην σύζυγό του, Nicole Kidman, την οποία αναγκάστηκε να χωρίσει μετά από πιέσεις της σαϊεντολογικής εκκλησίας.

Μάλιστα, γίνεται λόγος και για τακτικές εκφοβισμού του σταρ προκειμένου να πάρουν διαζύγιο. Κύριος λόγος, ήταν το γεγονός ότι ο πατέρας της Nicole Kidman ήταν ψυχολόγος – ψυχίατρος και ως γνωστόν, η σαϊεντολογία είναι κάθετα αντίθετη με την ψυχιατρική. Σύμφωνα με το φιλμ, η ηθοποιός έπεισε τον τότε σύζυγό της να απομακρυνθεί από την εκκλησία κατά την περίοδο 1992 – 2001 και όταν γυριζόταν η ταινία Eyes Wide Shut, ο Tom Cruise δεν απαντούσε τα τηλέφωνα στον David Miscavige, ηγέτη της σαϊεντολογικής εκκλησίας και κουμπάρο του στο γάμο του με την Kidman.

Περαιτέρω, ο Miscavige είχε καλωδιώσει τα τηλέφωνα και των δύο προκειμένου να ξέρει τα πάντα για τις προσωπικές τους στιγμές αλλά και τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, ενώ δεν δίστασε, σύμφωνα πάντα με το ντοκιμαντέρ, να στρέψει τα παιδιά του ζευγαριού εναντίον της Kidman, προκειμένου να μείνει η κηδεμονία στον Tom Cruise. Το ζευγάρι χώρισε το 2001 και από τότε, ο ηθοποιός έγινε πιο ενεργός με την εκκλησία της σαϊεντολογίες, ενώ έγινε και επίσημα ο άνθρωπος ο οποίος «εκπροσωπούσε» το Hollywood στην εκκλησία. Σημειώνεται ότι τόσο ο Tom Cruise, όσο και η Nicole Kidman αρνήθηκαν να δώσουν συνεντεύξεις για το ντοκιμαντέρ.

Tags Tom Cruise, nicole kidman


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6760 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3565 s // Total time: 3.0325 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X