Τον Απρίλιο στα καταστήματα το Apple Watch [Βίντεο]


Τον Απρίλιο στα καταστήματα το Apple Watch [Βίντεο]

Tον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων το πολυαναμενόμενο «έξυπνο» ρολόι χειρός «Apple Watch», σύμφωνα με τον επικεφαλής του αμερικανικού κολοσσού Τιμ Κουκ (Tim Cook).  

O διευθύνων σύμβουλος (CEO) της εταιρίας ανακοίνωσε τον «ερχομό» της νέας συσκευής, παράλληλα με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με τα οποία η αμερικανική επιχείρηση κατέγραψε κέρδη ύψους 18 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επίδοση - ρεκόρ σε παγκόσμιο επίπεδο για την Apple. «Κάνουμε μεγάλη πρόοδο στην ανάπτυξή του», τόνισε ο Κουκ.

Αν και μέχρι πρότινος, η στρατηγική της εταιρίας ήταν να μην ανακοινώνονται πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας των επόμενων προϊόντων, ο Κουκ δεν δίστασε να σχολιάσει ότι έχουν αναπτυχθεί πολλές εντυπωσιακές εφαρμογές που αφορούν στο Apple Watch από τρίτους προγραμματιστές.

Η τιμή του εκτιμάται ότι θα ξεκινάει για τα πιο φθηνά μοντέλα από τα 349 δολάρια και θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις: την κλασική, την Sport Edition και την Ultra Premium, η οποία θα εντάσσεται στην κατηγορία των luxury προϊόντων.

 

Tags apple, APPLE WATCH, τεχνολογια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4233 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3674 s // Total time: 2.7907 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X