Job Interview: Έξι πράγματα που προσέχουν οι υποψήφιοι εργοδότες στην εμφάνισή σας


Job Interview: Έξι πράγματα που προσέχουν οι υποψήφιοι εργοδότες στην εμφάνισή σας

Η πρώτη εντύπωση έχει τεράστια σημασία σε όλες τις κοινωνικές μας συναναστροφές. Το ίδιο συμβαίνει και όταν βρισκόμαστε σε αναζήτηση εργασίας και ερχόμαστε σε επαφή με πολλούς υποψήφιους εργοδότες οι οποίοι μοιραία, εκτός από τα τυπικά προσόντα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, κοιτάζουν και την εξωτερική εμφάνιση.  

Διαβάστε όλα αυτά που έχουν να κάνουν με το ενδυματολογικό κομμάτι της συνέντευξης, έτσι όπως τα έχουν περιγράψει γνωστές fashion editors από όλο τον κόσμο για να ξέρετε  τι θα πρέπει να προσέξετε την επόμενη φορά. Οι υποψήφιοι εργοδότες σας λοιπόν θα προσέξουν:

1. αν νιώθετε άνετα με αυτά που φοράτε. Τις περισσότερες φορές έχει σημασία να φοράτε ένα ρούχο και όχι να να «σας φοράει», πράγμα που σημαίνει πως αν δεν έχετε συνηθίσει τα συντηρητικά φορέματα και δανειστείτε ένα μόνο για να πάτε σε συνέντευξη, το πιο πιθανό είναι να μη μπορείτε να το υποστηρίξετε. Φορέστε κάτι με το οποίο θα νιώθετε άνετα.

2. αν έχετε προσπαθήσει πάρα πολύ για τη σωστή εμφάνισή σας. Σίγουρα θα πάτε περιποιημένη αλλά αν τα μαλλιά σας είναι υπερβολικά στιλιζαρισμένα για παράδειγμα, δε θα κάνετε ιδιαίτερα καλή εντύπωση.

3. αν έχετε δώσει κάτι από την προσωπικότητά σας στο ντύσιμό σας. Πολλοί εργοδότες υπογραμμίζουν πως κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων που συναναστρέφονται με πολύ κόσμο, τείνουν να ξεχνούν πρόσωπα. Θυμούνται όλους όσους έχουν φορέσει κάτι ξεχωριστό, που ταιριάζει με την προσωπικότητά τους και δεν είναι απλώς άλλη μια αδιάφορη φυσιογνωμία. Φυσικά μιλάμε πάντα για τα όρια της ευπρέπειας.

4. αν φοράτε ακριβά αξεσουάρ. Κι όμως, μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά ένα πανάκριβο ρολόι ή μια τσάντα, δεν ξεχνιέται και δεν κάνει καλή εντύπωση όταν περνάτε την πρώτη σας συνέντευξη. Είναι καλύτερο να φορέσετε ένα διακριτικό αξεσουάρ για να κάνετε το ντύσιμό σας πιο ενδιαφέρον και να αποφύγετε τις υπερβολές πάσης φύσεως.

5. αν είστε ντυμένη ανάλογα με την εποχή. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, σκεφτείτε πως αντιδράτε εσείς όταν βλέπετε κάποιον να φοράει μπουφάν στον καύσωνα ή κοντομάνικο όταν επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

6. αν φαίνονται τα εσώρουχά σας. Πριν φύγετε από το σπίτι σας για τη συνέντευξη που έχετε κανονίσει, σιγουρευτείτε ότι δεν μπορεί να διακρίνει κανείς αυτά που φοράτε μέσα από τα ρούχα σας. Ακόμα και αν κάποια υπόνοια σουτιέν είναι chic και stylish στην καθημερινότητά σας, στην πρώτη επαφή με τους υποψήφιους εργοδότες σας δεν πρέπει να υπάρχει για κανέναν λόγο.

Tags Ρούχα, δουλεια, ραντεβου, style, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0071 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0324 s // Total time: 0.0395 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X