Μία νέα εποχή στην ιστορία του μακιγιάζ προσώπου ξεκινά: Diorskin Nude Air


Μία νέα εποχή στην ιστορία του μακιγιάζ προσώπου ξεκινά: Diorskin Nude Air

Η αναζωογονητική εμπειρία μιας ανάσας φρέσκου αέρα που δίνει ταυτόχρονα τα οφέλη του αλλά και ομορφιά

Η σειρά Diorskin Nude Air έδωσε την δυνατότητα στον Dior να δημιουργήσει τους πρώτους ορούς και πούδρες στην υπηρεσία μιας τέλειας βάσης. Απόλυτα υπέροχη και ελεύθερη, η βάση σας είναι μία γιορτή ευφορίας και ζωντάνιας. Όμορφη και ωφέλιμη όσο και μια ανάσα καθαρού αέρα.

Το τέλειο γυμνό look της επιδερμίδας είναι άμεσο. Μία απίστευτη και απόλυτα αόρατη διόρθωση. Το δέρμα αναπνέει μέσα από μια λάμψη υγείας.

DIORSKIN NUDE AIR, SERUM FOUNDATION

Τα εργαστήρια Dior έχουν αναπτύξει μία αισθησιακή πολύ ρευστή βάση: Η αποκάλυψη μιας αιθέριας βάσης που ακτινοβολεί υγεία! Χωρίς ταλκ και πλήρης από πτητικά έλαια που εξατμίζονται άμεσα, αυτή η ανάλαφρη σύνθεση αφήνει στο δέρμα τα οφέλη της. Μία μικρή ποσότητα αρκεί. Απλώνεται ιδανικά και ανάλαφρα. Είναι τόσο απαρατήρητη που γίνεται αόρατη. Οι γραμμές ανήκουν πια στο παρελθόν. Η βάση σας έχει ένα λεπτό βελούδινο αποτέλεσμα. Ένας απόλυτα ακριβής δοσομετρητής παρέχει ακριβώς την σωστή ποσότητα από αυτό το απίστευτα λεπτό υγρό. Λίγες σταγόνες είναι ότι χρειάζεται για να δημιουργήσετε το τέλειο αποτέλεσμα ενός γυμνού δέρματος. Παράγοντες που διορθώνουν απαλά την απόχρωση του δέρματος συνδυασμένοι με γυαλιστερές χρωστικές εξασφαλίζουν την ιδανική διόρθωση, την σταθερή ομοιογένεια και λάμψη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το δέρμα δείχνει γυμνό και το χρώμα του άψογο χάρη στις 6 αποχρώσεις που είναι διαθέσιμες. Δύο αποχρώσεις φρέσκου βερίκοκου (025 & 035) είναι επίσης διαθέσιμες για λαμπερή ακτινοβολία 365 ημέρες τον χρόνο.


DIORSKIN NUDE AIR ΠΟΥΔΡΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ & ΣΥΜΠΑΓΗ ΜΟΡΦΗ

Το τελικό άγγιγμα, Diorskin Nude Air Loose and Compact Powders, είναι εντυπωσιακά ελαφρύ, διατηρώντας την αίσθηση ενός φρέσκου και λαμπερού προσώπου κάθε στιγμή. Παρέχουν στο δέρμα πρωτοφανή δυνατότητα να αναπνέει ενώ παράλληλα διατηρεί και την φυσική του ομορφιά σε κάθε εφαρμογή.


DIORSKIN NUDE AIR TAN POWDER
Γεμάτες αέρα, μέσω της τεχνολογίας Oxygen Activ™, οι Diorskin Nude Sun Powders ανακαλύπτονται ξανά. Χάρη σε αυτή την προσέγγιση "ανάσας" το υγιές δέρμα ακτινοβολεί νέα ζωντάνια, χαρίζοντας την αγνή φρέσκια ακτινοβολία πολλών ημερών στην εξοχή, κάτω από τον ήλιο. Η αίσθηση φρεσκάδας και ευφορίας είναι εκπληκτική. Διαλέξτε ένα πολύ φυσικό μαύρισμα με 6 λαμπερές αποχρώσεις για να τονίσετε την φυσική σας απόχρωση ή να ενισχύσετε το μαύρισμά σας που βαθαίνει με κάθε πέρασμα του πινέλου και παραμένει φίνο και διάφανο.

Tags Diorskin Nude Air, Diorskin Nude Air Loose and Compact Powders, dior, beauty, face, make up, Ομορφια, προσωπο, Μακιγιαζ, Ultra Fluid Serum Foundation


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5359 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2512 s // Total time: 2.7871 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X