The Power Styler: Στεγνώνει τα μαλλιά στο μισό χρόνο!


The Power Styler: Στεγνώνει τα μαλλιά στο μισό χρόνο!

Δείτε βήμα βήμα την διαδικασία... 

Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο στεγνώματος στο μισό χρόνο με ένα απλό εξάρτημα που εφαρμόζει σε όλα τα πιστολάκια; Ακούγεται απίστευτο; Και όμως! Είδαμε αυτό το μοναδικό εργαλείο σε δράση, και είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι. Είναι το The Power Styler και αποτελείται από δύο κεραμικές πλάκες που εφαρμόζουν στο πιστολάκι σας. Όταν οι πλάκες αυτές ζεσταίνονται, λειτουργούν όπως ένα σίδερο για ίσιωμα,  λείανση και κλείδωμα της τρίχας. Το The Power Styler μειώνει τον χρόνο στεγνώματος (στο μισό χρόνο ανά μέσο όρο), κάνει τα μαλλιά πιο λεία και πιο λαμπερά από ένα συνηθισμένο στέγνωμα με πιστολάκι και παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμα. Εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα πιστολάκια  και είναι απίστευτα απλό στη χρήση. Μάθετε πως ακολουθώντας τις οδηγίες πιο κάτω.

1. Εφαρμόστε τις πλάκες του The Power Styler στο ακροφύσιο συγκέντρωσης του αέρα στο πιστολάκι σας, σπρώχνοντας το στις άκρες και σφραγίζοντας, όπως φαίνεται πιο κάτω.


2. Χρησιμοποιώντας βούρτσα ανθεκτική στη θερμότητα, κατευθύνετε το The Power Styler  απαλά προς τις ρίζες για άμεσο αποτέλεσμα. Ο ζεστός αέρας από το πιστολάκι, ζεσταίνει τις κεραμικές πλάκες κάνοντας τις να λειτουργούν όπως και ένα σίδερο ισιώματος χωρίς όμως να προκαλούν την ίδια ζημιά!



3. Στεγνώνετε ως συνήθως— τόσο απλά! Το The Power Styler θα βοηθήσει τόσο εσάς όσο και τους πελάτες σας να έχετε μαλλιά λεία, ίσια, χωρίς να φριζάρουν με λιγότερο κόπο, μειώνοντας δραματικά τον χρόνο που χρειάζεται για στέγνωμα. Θα σας βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε πανέμορφες μπούκλες, γρήγορα, εύκολα και με μεγάλη διάρκεια!

4. Όταν χρειαστεί να αφαιρέσετε το The Power Styler από το πιστολάκι, περιμένετε έως ότου κρυώσει εντελώς και κατόπιν με τους αντίχειρες σας σπρώξτε προς τα πάνω.

Tags μαλλιά, LOVELY HAIR, hair, beauty, Ομορφια, the powder styler


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8933 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3003 s // Total time: 3.1936 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X