Elemis Revealing Radiance Gift Set


Elemis Revealing Radiance Gift Set

Στοχεύστε σε λαµπερό δέρµα µε αυτά τα κοσµήµατα οµορφιάς για βαθύ καθαρισµό, ενυδάτωση και λάµψη στην επιδερµίδα

Aντι-γηραντική κρέμα καθαρισμού νέας γενιάς που ενυδατώνει βαθειά για να αποκαλύψει μια νεανική επιδερμίδα. Ενεργά αρώματα από sweet orange Βραζιλίας, λεβάντα, ylang ylang και πατσουλί αγκαλιάζουν το πρόσωπο, ενώ τα απαραίτητα φυτικά εκχυλίσματα καθαρίζουν το δέρμα. Το υπερ-προστατευτικό πεπτίδιο από Moringa Seed προστατεύει ενάντια στους καθημερινούς ρύπους. Το Great Burdock βοηθά στην εξισορρόπηση του δέρματος, ενώ τα φρούτα nόνι και assai είναι γνωστά για την υψηλά επίπεδα αντι-οξειδωτικών.

Το Pro-Radiance Illuminating Flash Balm φωτίζει αμέσως, συσφίγγει και απαλύνει τις ατέλειες για μια πιο δροσερή λάμψη. Προστατεύει το δέρμα από το περιβάλλον και τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Ένα εύκολο και με πραγματικά πολλαπλές ιδιότητες προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια ενυδατική κρέμα και μόνο, πάνω από την καθημερινή ενυδατική κρέμα σας για την ενίσχυση της λάμψης ως γρήγορη λύση άμεσης ενίσχυσης ή ως βάση μακιγιάζ. Εύκολο να το προσθέσετε στην υφιστάμενη ρουτίνα σας.

Tags Pro-Radiance Cream Cleanser, Pro-Radiance Illuminating Flash Balm, hydration, ενυδατωση, Elemis Revealing Radiance Gift Set, προσωπο, Ομορφια, face, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4934 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2482 s // Total time: 2.7416 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X