Αυτός είναι ο πρώτος νικητής του Johnnie Walker Secret Circle Home Mentoring


Αυτός είναι ο πρώτος νικητής του Johnnie Walker Secret Circle Home Mentoring

O Μαρίνος Μακρίδης από Λεμεσό, είναι ο πρώτος νικητής του Secret Circle Home Mentoring που οργανώνει το Johnnie Walker, το πρώτο σε πωλήσεις σκωτσέζικο ουίσκι στον κόσμο.

Το δώρο είναι ένα μοναδικό και αυθεντικό Blue Label Porsche Design Mini Cube και η απονομή έγινε στα γραφεία της DELEMA MCCANN από τη Ιωάννα Κασουλίδου, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων.

Κάθε μήνα θα αναδεικνύεται ένας νικητής, ο οποίος αφού ολοκληρώσει το Home Mentoring στο σπίτι του, λάβει μέρος στον διαγωνισμό και καταφέρει να μαζέψει συμμετοχές θα μπορεί να κερδίσει είτε όλη τη γκάμα του Johnnie Walker είτε ένα Johnnie Walker Blue Label Porsche Design Mini Cube.

Η πρόταση των gatherings του Johnnie Walker, υπόσχεται στους λάτρεις του ουίσκι μια μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουν το ταξίδι των μυστικών και της μαγείας του Johnnie Walker, χωρίς κανένα δικό τους κόστος. Είναι μια διαφορετική βράδια, εντελώς δωρεάν, στο σπίτι σας, για εσάς και τους φίλους σας, όπου ο ειδικός του Johnnie Walker θα σας προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία. Μέσα από το πρόγραμμα Johnnie Walker Secret Circle Home Mentoring θα μάθετε όλα τα μυστικά παραγωγής του σκωτσέζικου ουίσκι, την καταπληκτική του ιστορία, και θα ανακαλύψετε τις γεύσεις και τα αρώματά του, με ένα μοναδικό τρόπο. Πρόκειται για μια ξεχωριστή και ευχάριστη βραδιά με την παρέα σας και μια ευκαιρία να γίνετε ειδήμονες του ουίσκι.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την αίτησή σας και να καλέσετε στο σπίτι σας από 6 μέχρι 12 φίλους σας, οποιαδήποτε μέρα και ώρα εσείς θέλετε. Ο ambassador του Johnnie Walker θα αναλάβει τα υπόλοιπα!

Μπορείτε να καταχωρήσετε την αίτησή σας μέσω facebook στο www.facebook.com/johnniewalkercyprus ή να καλέσετε στο 96400550 για περισσότερες πληροφορίες.

Επίσημος αντιπρόσωπος του Johnnie Walker στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.

Tags Johnnie Walker, Secret Circle Home Mentoring


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2555 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2649 s // Total time: 2.5204 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X