Η γνώμη του για τη σύγκριση Σκορδά- Νομικού από τον Λιάγκα


Η γνώμη του για τη σύγκριση Σκορδά- Νομικού από τον Λιάγκα

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής \"Αποκαλυπτικά\" για τη Δούκισσα Νομικού και το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ότι η τελευταία είναι \"θαμπή\" μπροστά στη Φαίη Σκορδά

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" για το "ΌΛΑ", τη Δούκισσα Νομικού και το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ότι η τελευταία είναι "θαμπή" μπροστά στη Φαίη Σκορδά, αλλά και για την παρουσία του Λάκη Γαβαλά στο Dancing With The Stars.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Θέμου Αναστασιάδη ότι η φετινή χρονιά είναι η τελευταία του "ΌΛΑ", ο Βαγγέλης Περρής είπε: "Τη στιγμή που το είπε, προφανώς ίσχυε, αλλά εμείς πάντα ξεκινάμε σαν να 'ναι η τελευταία χρονιά. Δεν ξέρουμε, θα δούμε".

Για τον χαρακτηρισμό "θαμπή" του Γιώργου Λιάγκα για τη Δούκισσα Νομικού, σε σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά, μετά τη guest εμφάνιση της τελευταίας στο "Dancing With The Stars": "Όταν κάνεις μια εκπομπή με τη γυναίκα σου, θα πρέπει πάντα να βρεις κάτι. Θα σου πω μια σκηνή: Έχεις ξεκινήσει τη μέρα, έχεις πλακωθεί με τη γυναίκα σου και μετά θέλεις κάπως να τα βρεις. Έτσι, λες "θαμπή" την ωραιότερη Ελληνίδα και αυτό είναι μια ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα σου".

Για την παρουσία του Λάκη Γαβαλά στην κριτική επιτροπή του "Dancing With The Stars": "Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Οι εμφανίσεις του, πολλές από αυτές, με παραξενεύουν - όχι ευχάριστα. Ως κριτής, θα ήθελα να έχει υπόψιν του ότι την περασμένη χρονιά ήταν συμμετέχων, άρα δεν μπορείς να 'σαι αυστηρός όταν εσύ πέρυσι αντίστοιχα δεν ήσουν τόσο καλός".

Tags Βαγγέλης Περρής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4070 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2673 s // Total time: 2.6743 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X